Odp: Jaki aparat po 200D?
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
A tak serio to nie wiem kto to są "my" ale tu nie ma żadnej komisji od oceniania tego co komu potrzebne więc bardzo proszę o powstrzymanie się od takich rad.
W końcu ktoś to napisał. Nie wiem skąd taka tendencja do stawiania się w roli jakiejś grupy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
A tak serio to nie wiem kto to są "my"
A w jaki sposób mógłbyś określić aktywnych użytkowników forum, chętnych do udzielania odpowiedzi i komentowania wpisów? Jeśli nie jest to jakaś "mikrospołeczność", to szkoda.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
W końcu ktoś to napisał. Nie wiem skąd taka tendencja do stawiania się w roli jakiejś grupy.
o muj borze, chodziło mi po prostu o użytkowników tej grupy. ogarnijcie się. nie ma w tym żadnej dodatkowej filozofii.
@r_m
ale tu chodzi o kierowanie wypowiedzi do innych uczestników forum w liczbie mnogiej.
My tu myślimy, że Sony to najlepszy aparat fotograficzny na świecie.
Nie!
Ja myślę, że Sony to zabawka.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
@
r_m
ale tu chodzi o kierowanie wypowiedzi do innych uczestników forum w liczbie mnogiej.
My tu myślimy, że Sony to najlepszy aparat fotograficzny na świecie.
Nie!
Ja myślę, że Sony to zabawka.
poza c-b też jesteś taki małostkowy i czepiasz się słówek? godność urażona?
Cytat:
Zamieszczone przez
p0m
poza c-b też jesteś taki małostkowy i czepiasz się słówek? godność urażona?
Chyba nas nie zrozumieliście...
Chyba tak.
Wypowiadajmy się za siebie proszę. Tu nie ma żadnych grup, "mikrospołeczności" czy innych wspólnot. Forum dyskusyjne i tyle. @r_m - aktywni uczestnicy forum to nie jest jakaś grupa za którą ktoś się może wypowiadać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Chyba tak.
Wypowiadajmy się za siebie proszę. Tu nie ma żadnych grup, "mikrospołeczności" czy innych wspólnot. Forum dyskusyjne i tyle. @
r_m - aktywni uczestnicy forum to nie jest jakaś grupa za którą ktoś się może wypowiadać.
spoko, jeszcze raz to powiem - użycie formy "my" było tylko formą retoryczną, bez podtekstu o wspólnocie, społeczności itd.:) peace and keep going forward:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Wypowiadajmy się za siebie proszę
Aha.
Szkoda.
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
ja bym poczekał na 300D
Tak zupełnie na poważnie to niedługo zacznie być problem z tymi oznaczeniami.