Odp: TAMRON CASHBACK 450 zł na obiektywy z serii G2
Zgadzam się. Jak ktoś prowadzi firmę i jest zawodowym fotografem to na pewno. Ja raczej tak myślałem z punktu widzenia prywatnego klienta, pasjonaty. Tacy też kupują drogie obiektywy, ale rzeczywiście raczej większości, to będą zawodowi fotografowie, którzy kupują sprzęt na firmę. Chyba też ostatnio leasing stał się dość popularny.
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Po cashbacku u nas wyjdzie taniej.
Gdy pisałem swój post, to w popularnej porównywarce, ceny zaczynały się od 5050zł vs 1050euro w DE
Dla nas nie mających możliwości odliczania od faktur, u Niemca taniej
To samo jest z 17-35mm u nas 2950zł vs 620euro .... myślałem nad nim, ale będzie canon
Pisałem , żeby o cenę pytać na prv ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Pisałem , żeby o cenę pytać na prv ;)
Czyli przewidujesz taki mały black friday? :mrgreen:
Łącząc obie promocje będzie można powiedzieć, że mamy ceny niemieckie
Cytat:
Zamieszczone przez
Volatile
Czyli przewidujesz taki mały black friday? :mrgreen:
Łącząc obie promocje będzie można powiedzieć, że mamy ceny niemieckie
Nie będzie żadnego BF w Tamronie, przynajmniej takie mam informacje. Jeśli chcesz coś kupić napisz na PW to Ci zaproponuję dobrą cenę.
Muszę pochwalić Pana Jakuba, czyli "Cichego" za cierpliwość w obsłudze tak marudnego klienta jak ja i Tamrona za szybkość. We czwartek 14 listopada wysłałem mailem formularz Cashback, a dziś na konto wpłynęły pieniądze. Do tej pory korzystałem tylko z cashbacków Canona, wszystko odbywało się bezproblemowo, ale na pieniądze trzeba było czekać dużo dłużej, a tu miła niespodzianka.
Cytat:
Zamieszczone przez
elduce
Muszę pochwalić Pana Jakuba, czyli "Cichego" za cierpliwość w obsłudze tak marudnego klienta jak ja i Tamrona za szybkość. We czwartek 14 listopada wysłałem mailem formularz Cashback, a dziś na konto wpłynęły pieniądze. Do tej pory korzystałem tylko z cashbacków Canona, wszystko odbywało się bezproblemowo, ale na pieniądze trzeba było czekać dużo dłużej, a tu miła niespodzianka.
O, to nawet nie wiedziałem że tak sprawnie zwracają ;) Pozdr