Na średnim wydechu pomiędzy uderzeniami serca.Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
Wersja do druku
Na średnim wydechu pomiędzy uderzeniami serca.Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
Press Pass ;)
Trzeba prowadzić gazetę z ISSN lub mieć jakiś układ :)
Spytaj o akredytacje u siebie.
http://www.tarnow.net.pl/serwis/spor...uzel&p=galerie
Zdjęcia z Tarnowa moje, wyjazdowe nie moje :)
Aparat syfi się straznie po zewnętrznej toru :(
Od czasu jak mam komplet zoomow z ISem (nie liczac szerokiego bo nie trzeba) to mi wszystko jedno :pCytat:
Ale mi chodziło czy na wdechu, czy na wydechu u modela? :P
U modela to nie wiem ale u modelki zawsze na wdechu, zawsze ;)
Banał nie banał, ale ja jakoś nie mogę się ustrzec usyfienia matrycy. Przez rok cyfry już drugi raz zanoszę się z zamiarem czyszczenia. Wściec się można, mam chyba ewidentnego pecha.
A spust wciskam na Chucka Norrisa, zawsze z pół obrotu, i na bezdechu, bo podobnie jak on, nie muszę oddychać
Dlaczego? Czyszczenie matrycy raz na parę plenerków to nie jest nic szczególnego.Cytat:
Zamieszczone przez gilbi
A z zamiarem nie ma się co zanosić tylko wyczyścić.
Ale te wasze działania stresogenne.
Tak szybko, myk-myk, i po zmianie.
A ja to sobie lubie jeszcze czasem dmuchnąć do środka aparatu, na tylną soczewkę szkła... bo a nóż jakiś paproszek się przyczepił, jak obiektyw tydzień latał w torbie bez dekla... :wink:
Najgorzej jest w deszczu lub zimą, podczas ostrego śniegu - nachlapie się do środka i potem widać siakieś kropelki w wizjerze, aż nie wyparują lub uschną...
Uważam, iż proroctwa czyszczenia obiektywów, są proporcionalnie równoległe do sześcianu izotermy kwantowej ze zbioru sigmy i pi 9chyba mnie teraz zabijecie!!!) także zamiar jaki ma stworzyć samą wymianę musi być przekonwertowany w myśli któa chcąc czy nie chcąc jest czynnikiem tworczym fotografa i jest bodźcem uderzającym w płat mózgu który reauje na pozytywa widziane rogówką oczną. Pozdrawiam z imprezki radiosfery.pl (to taki spontaniczny maila)
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez kami74
etam takie metody. piersiowka w kieszeni to najpewniejsze IS. moze i amplituda rosnie, ale po pewnym czasie czestotliwosc drgan maleje tak, ze nie grozi zadne poruszenie ;]