A niby dlatego ze wtedy kiedy pisalem te slowa (8 pazdziernika), ktore cytujesz nie mialem pojecia ze istnieje cos takiego jak ten telekonwerter Kenko :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Gratuluje odgrzebywania watkow :P
Wersja do druku
A niby dlatego ze wtedy kiedy pisalem te slowa (8 pazdziernika), ktore cytujesz nie mialem pojecia ze istnieje cos takiego jak ten telekonwerter Kenko :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Gratuluje odgrzebywania watkow :P
He, he... no tak - nie spojrzalem na daty. To jednak nie ja odgrzebalem watek tylko timmy. W kazdym razie rzeczywiscie mamy watek-zombie.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Dzięki;
"Trochę" czekania :D i znalazł sie wreszcie uzytkownik KENKO. Chyba w niego wejdę gdyż różnica w kasie jest spora.
Wiem że Kenko zarówno TCx1.4, jak i TCx2 są niezłe, ale jak wyglądają w porównaniu z Canonami ?
Czy ktoś robił jakieś porównanie ?
Chętnie zapoznam się z wnioskami.
...a dla tych, którzy bieglejsi są w mowie Shakespeare'a niż Goebellsa... tfu! Goethego?
No niestety u nas nikt się nie pokusił o takie porównanie, zatem tylko niemieckie zostaje.
Swoją drogą polecam TC Tamrona.
Przez przypadek/pomyłkę dorwałem TC 2 Kenko.
Napiszę tak... o ile TC 1.4 Kenko warto kupić, to mając w pracy TC 2 Canona i tego "pomylonego" TC 2 Kenko to przy wersji TC2 zdecydowanie obstaję przy Canonie.
A ja napiszę tak: jeśli chcesz podpinać TC do eLek za ładnych kilka kzł to czy warto szukać oszczędności paruset złotych ? Kenko, jak właściwie całość ofert THK Group, to produkt amatorski i siłą rzeczy będzie on nieco słabszy od produktu Canona dedykowanego dla profesjonalistów.