Dłuższy bok 1000px?
Wersja do druku
Dłuższy bok 1000px?
ok mozebyć
jesli moge sie wtracic ;-) to wolal bym zeby dluzszy bok mial 750px... forum sie tak bardzo nie rozjezdza wtedy
no to zaraz nas pojadą :)
Wybrałem nr.2 bo moim zdaniem bardziej odzwierciedla temat, pierwsze wogóle mi się z industrialem nie kojarzy :) Pozatym na drugim jakby ciekawiej było.
Industrial wg mnie to brudny, szary nastroj. Jesien, mury, fabryki. Sepia, cz-b.
Zadne ze zdjec nie podpasowalo mi dokladnie do moich wyobrazen.
Ale... tecza, jasne slonce i nasycone kolorki? To moim mocno subiektywnym zdaniem absolutnie nie pasuje do klimatu "industrial" . Gdyby to samo zdjecie bylo bure i zrobione w strugach deszczu, ktory wywolal tecze - byloby sporo lepiej.
Drugie polega właśnie na tej przewrotności. Kontrast między dosłownością interpretacji a przyjętą tradycyjnie konwencją.
Aaaa... ahtyzm! To przepraszam, do mnie trzeba wprost ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
No ba, jeszcze trochę i sam zacznę w kwadrat kadrować :lol: ;)
głos za jedynką. fajna metafora (kolejne trudne słowo) postindustrialnego drugiego życia kawałka fabrycznej ściany, stająca się alegorią (znowu trudny wyraz) potrzeby wyrażania swego poglądu na otaczającą rzeczywistość w sposób artystyczny i wizualnie irracjonalny - świetnie uchwycone poprzez odpowiednie kadrowania paraboloidą obrotową........ :confused: