Odp: Zamiana 7d2 na FF - czy warto ?
Dzięki za odpowiedzi. Chyba faktycznie właściwą drogą jest zostawienie 7d2 do sportu i dokupienie FF. W takim przypadku nie będę potrzebował szybkostrzelnego body, więc może 6d2 jest właściwym wyborem (rozważam tylko nowe aparaty) ?
P.S. Wypożyczenie to ciekawy pomysł. Muszę tylko zorientować się gdzie i za ile mogę taki sprzęt pożyczyć.
Fotoaparaciki maja wypozyczalnie i ceny podane na stronie.
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
a mozna cofac sie do przodu?
A można nie zadawać głupich pytań? Czy coś ci się stanie gdy zaniechasz pisanie czegoś co nic nie wnosi do tematu?
A nie można podkulić ogon jak się napisało głupotę ? Lepiej przejść do osobistych przytyków ? Wiec grajmy w twoja grę...Co boli świadomość ze całe forum przeczytało jak elokwentnie się wypowiedziałeś i ile to wniosło do tematu...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
A nie można podkulić ogon jak się napisało głupotę ? Lepiej przejść do osobistych przytyków ? Wiec grajmy w twoja grę...Co boli świadomość ze całe forum przeczytało jak elokwentnie się wypowiedziałeś i ile to wniosło do tematu...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie trzeba być zbyt inteligentnym by wiedzieć, że ogon ma pies. Więc jak człowiek może podkulić ogon? Może tak samo jak cofać się wstecz?
Cytat:
Co boli świadomość ze całe forum przeczytało jak elokwentnie się wypowiedziałeś i ile to wniosło do tematu...
Masz mnie!! złapałeś na gorącym uczynku, schwytałeś i obnażyłeś moją niewiedzę. Szczere gratulacje. Mam nadzieję, że takie uniesienie pozwoli ci spać spokojnie. :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tmielcarz
rozważam tylko nowe aparaty
Żeby spróbować? Kupno używanego 6d1 i sprzedanie go po zrobieniu kilku tys zdjęć wyjdzie cenowo pewnie podobnie jak wypożyczenie na weekend, a będziesz mógł się pobawić dłużej.
Cytat:
Zamieszczone przez
michalab
Żeby spróbować? Kupno używanego 6d1 i sprzedanie go po zrobieniu kilku tys zdjęć wyjdzie cenowo pewnie podobnie jak wypożyczenie na weekend, a będziesz mógł się pobawić dłużej.
Nie chciałem tracić za dużo czasu na analizy i testy, więc problem rozwiązałem poprzez zakup 6D2. Pierwsze wrażenia mega pozytywne :).
W.g mnie to najlespsza lustrzanka canona, zyskała takie miano dzięki gibanemu lcd z AF :)
Oczekuję już tylko bezlustra, ew. jakiejś mechanicznej wajchy blokującej lustro i elektronicznej migawki.
Cytat:
Zamieszczone przez
KNC
W.g mnie to najlespsza lustrzanka canona, zyskała takie miano dzięki gibanemu lcd
serio?? najlepsze lustro canona?
szalejesz ;-)
dla mnie to własnie gibany ekranik zdyskwalifikował to body... festyn i tyle... (dla jasności mówie tu wyłacznie o własnych potrzebach foto, i nie neguje uzywalnosci przez inne osoby) cóz... jeden woli matke a drugi córke... ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
dla mnie to własnie gibany ekranik zdyskwalifikował to body... festyn i tyle...
Przecież można go złożyć ekranem do siebie i udawać, że jest nieruchomy :)