Tylko uwazac na Starowce - legionisci sie zbieraja na wieksza fete (podsluchane w autobusie). Wiec jesli juz focic fetujacych kibicow to w naprawde duzej grupie :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Wersja do druku
Tylko uwazac na Starowce - legionisci sie zbieraja na wieksza fete (podsluchane w autobusie). Wiec jesli juz focic fetujacych kibicow to w naprawde duzej grupie :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Kurde, no to trzeba zabrać monopody :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
BTW, kurde nigdy bym nie pomyślał, że ich można tam spotkać.
Co chcą fetować? :roll: Zmiane prezydenta?? :grin:
Mistrzostwo Polski. Jeszcze nieoficjalne, ale z Gornikiem Zabrze ciezko bedzie Legii przegrac (10.05) a wtedy nawet przegrana z Wisla (13.05) nie zabierze im tytulu.Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
A gdyby sie ktos interesowal czemu ja sie interesuje to interesuje sie po to bo blisko stadionu mieszkam wiec znam terminy meczow by wiedziec kiedy bezpiecznie a kiedy mniej bezpiecznie w okolicy 8)
To trudno będzie zebrać w śród nas równe siły. Przypuszczam że będzie ich mrowie i monopody nie wystarczą :)
No dobrze byłoby jakiś RKM na ten monopod założyć ;)
Gdybyście jeszcze kiedyś organizowali takie nocne focenie dajcie znać. Dziś się nie wyrobię niestety.
Tytuł tematu juz nie aktualny to są plany na sobotę :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Mac
No tak. Też o tym ostatnio pomyślałem jadąc do/z budy w autobusie (trasa łazienkowska) gdzie babcie stoją a łyse pały w dresach z szalikami siedzą sypiąc k*rwami w około. Tyle lat to już trwa i jeszcze nikt tak do prawdy nie zrobił z tym porządku...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Nie wiem jak jest na starym mieście wieczorem, ale na warszawskiej pradze(co prawda za dnia) jest bardzo spokojnie. Robiłem tam fotki kilka razy i spotkałem tylko kilku podpitych panów-starszych panów, którzy coś tam mówili. W sobotę dresy śpią do 16 po piątkowej imprezce, a w niedzielę do 18, bo odsypiają sobotnią impreze na wsi i tą piątkową w mieście...:p To jak z tym starym miastem robimy?
Szczerze to mi się już jeden plener szykuje na weekend.
Jeszcze nie wiem czy z pią/sob czy z sob/niedz.
Także ja narazie co prawda dużo gadam, ale nie wiem czy będę uczestniczył...
Jakoś słaba frekwencja ale myślę że dopiero koło środy coś się wyklaruje :)