Odp: Ustka-jaki pensjonat?
Jak nasze morze to pomysl o Poddabiu. Tylko czy mlody nie bedzie sie tam nudzil?
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
Jak nasze morze to pomysl o Poddabiu. Tylko czy mlody nie bedzie sie tam nudzil?
Mlody ma mega fantazje. Potrafi zajac sie wszystkim [emoji3]
Cytat:
Zamieszczone przez
rafels3
Z Rzeszowa to chyba lepiej do Chorwacji... ;)
Do Chorwacji prawie 2 razy dalej. W tym roku chcemy nad nasze morze. Potem będziemy w inne czesci swiata.
No to podtrzymuje swoja propozycje. W miare spokojnie, szeroka plaza. No i zawsze mozna do Ustki czy Leby sie wybrac.
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
No to podtrzymuje swoja propozycje. W miare spokojnie, szeroka plaza. No i zawsze mozna do Ustki czy Leby sie wybrac.
Dzięki za namiar.
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Jesli nawet to spam to sie podepne. Gdzie warto zalokowac sie nad morzem. Bardziej chodzi o miejscowosc i jakas fajna miejscowka. Mamy do przejechania caly kraj wiec milobyloby cosik z polecenia.
My to: ja, zona i 4 letni syn
kilka dni temu wróciłem z Gdyni (Orłowo) woda bezpieczna(sinice zaczeły sie na dzien przd wyjazdem)dla maluchów, do atrakcji blisko w całym 3miescie a i tatus cos do sfocenia znajdzie ;-)
(jak chcesz to podesle namiar na fajne mieszkanie w rozsądnej cenie)
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
kilka dni temu wróciłem z Gdyni (Orłowo) woda bezpieczna(sinice zaczeły sie na dzien przd wyjazdem)dla maluchów, do atrakcji blisko w całym 3miescie a i tatus cos do sfocenia znajdzie ;-)
(jak chcesz to podesle namiar na fajne mieszkanie w rozsądnej cenie)
Jasne. Podeslij [emoji3]
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Jasne. Podeslij [emoji3]
poszło na prv :lol:
Jakie sinice, raptem 3 dni i minęło. Jak ktoś lubi spokój i dyskrecję to polecam coś z miejscowości: Pobierowo, Dziwnów, Dźwirzyno, Mrzeżyno, Ustronie Morskie. Od lat jeżdżę do Kołobrzegu bo mam tu mieszkanie. Ale wolę wypady kawałek dalej.
No Ustronie Morskie to raczej oaza spokoju nie jest :)