Mam pod nosem jakies fajnie miejsce do focenia ptakow i jeszcze tam nie bylem? Mozna prosic cos wiecej? :) (ewentualnie na PW zeby nie smiecic Ci w galerii)Cytat:
Zamieszczone przez pletwal
Wersja do druku
Mam pod nosem jakies fajnie miejsce do focenia ptakow i jeszcze tam nie bylem? Mozna prosic cos wiecej? :) (ewentualnie na PW zeby nie smiecic Ci w galerii)Cytat:
Zamieszczone przez pletwal
nadal czekam nad jakimis konktetnymi opiniami bo mysle ze robie straszna lipe i nikomu sie niechce nic napisac ... :rolleyes:
a moze moj avatar Was odstrasza???8-)
Kryształki jakieś sztuczne takie, sikorki sympatyczne - druga trochę ciemna, pałac zmierza ku schyłkowi bo nieco sie pokłada w prawo, parkowe - norma a to z latarnią nie bardzo wiadomo czy pałac ma przedstawiać czy tez wspomnianą latarnię. Drzewo jakieś takie niedoświetlone a avatar trąci nieco kibicem piłkarskim... ;-)
dzieki Zigi za szczera ocene .... kibic piłkarski?? NIEEE raczej zuzel i kosz :smile:
pozdrawiam
Wiesz w sumie to kryształki nie sa takie złe....
szkoda też że nie spróbowałeś na latarni użyc mniejszej GO bo mogłoby być ciekawiej. Generalnie moim gadaniem się nie przejmuj :p - moje zdjecia do wybitnych jakoś nie należą...
nie przejmuje sie ... jak narazie mam malo czasu na moje hobby ale staram sie podpartywac i uczyc od najlepszych ... Twoje foteczki tez mi sie podobaja ... tak trzymaj!! pozdr.