ja jeśli chodzi o 2 zdjęcie miałem skojarzenie z holokaustem...
Wersja do druku
ja jeśli chodzi o 2 zdjęcie miałem skojarzenie z holokaustem...
chyba snowboarder napisal wystarczająco dużo i trafnie
Tym razem nie oddam głosu, fotki na podobnym poziomie i niestety, żadna się nie wyróżnia na plus, chyba na szybciora robiliście te fotki i troche na odwal ;)
Trudna decyzja, tak wiec oparłem się na tzw. pierwszym wrażeniu. Fotka druga.
Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Czekamy na wasze zdjęcia na ten sam temat :) [BATTLE] Adamm vs SnowboarderCytat:
Zamieszczone przez Adamm
Oba technicznie nienaganne, i znów trudny wybór.
Postawiłem na 2, nie ma tam głównego tematu na pierwszym planie, a jednak wiadomo, że o niego chodzi... Może na tej zasadzie, że gdy oba zdjęcia są dobre, wygrywa oryginalniejsze?
Zagłosowałem na kwiaty, nie na liście :)
Oj, prawie przegapilem te bitwe. Nie wiem jak to sie stalo ale nadrabiam zaleglosci.
Oba zdjecia bardzo przyzwoite ale:
- jedynka poprawna choc zielony pasek na dole troche razi, glebia ostrosci OK choc ostrosc w centralnym punkcie powoduje ze to zdjecie jest troche nudne.
- dwojka, hmm... rzeczywiscie przekombinowane i to mocno. Ja bym dal tam troche wieksza glebie ostrosci tak zeby przynajmniej ta druga obcieta lodyga po prawej stronie tez byla ostra. Pokazywanie zielska na pierwszym planie i kwiatkow w tle to tez jakis pomysl. "+" za pomysl choc moze jeszcze nie do konca przemyslany.
Wybor trudny bo obie fotki sa OK ale troche im brakuje. Mimo wszystko zaglosuje na pomysl a nie na kwiatki.
Do zakończenia bitwy raptem dwie godziny , więc wynik praktycznie się już nie zmieni.
Jac : GRATULACJE
Dziękuję wszystkim głosującym na moje badyle :)
Faktycznie przekombinowałem i dlatego poległem ;)
Pozdrawiam wszystkich głosujących na obie foty:)
pozwole sobie napisac (prawie) to samo co w watku z ankietą:
Tomasz - dzieki, choc w momencie publikacji obu zdjec wcale nie bylem pewny wygranej.. wrecz przeciwnie..., dziekuje wszysykim glosujacym w tej bitwie...
A co do kilu zarzutow do mojego zdjecia to jest tak: na dole rzeczywiscie jest dosc specyficzny odcien zieleni - jest to prawdopodobnie jakis rollborder (plastikowy) na granicy trawnika, ta konkretna roslinka (serduszka) ma ~40 cm wysokosci i nie bardzo moglem to wyeliminowac bo ciut wyzej wpadalo mi slonce w obiektyw a chcialem tez zachowac te wszystkie "serduszka" ktore widac...
co do ostrosci - Venio, Djtermoz - sluszna uwaga, teraz dochodze do tego samego wniosku, ze rzeczywiscie bylo by lepiej gdyby ostrosc nie byla w centrum kadru, tylko np. po prawej stronie...
Jeszcze raz dzieki dla rywala i glosujacych
ps. dobrze wybraliscie :mrgreen: ;)