Odp: Tamron Sigma czy Canon ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
W spacerowym użytku jakiej przesłony będziesz uzywał ?
Wiesz to określenie spacerowy bardziej orientacyjne .. bardziej uniwersalny może i w nocy będzie trzeba coś [pstryknąć czy też w miejscach gdzie lampa nie wchodzi w grę... po za tym rozumie że chcesz mi przeforsować te 15-85 ale sytuacja jak z 17-55 do jutra pewnej sztuki nie wykręcę w dobrej cenie pisałem już do 5 osób :) o papiery czy rocznik to mimo ze piszą ze ich nikt nie ma papierów ani nie może wskazać rocznika wiec kupować od handlarzy po serwisowych jakoś mi się nie chce :)
Czytaj uważnie jak odpowiadasz :) pisałem żona i pisałem że raczej będzie auto..:PP więc o jakiej ty mi przysłoni :P zanim ona do tego dojdzie minie rok jak nie więcej ...
Cytat:
Zamieszczone przez
xanthe
Wiesz to określenie spacerowy bardziej orientacyjne .. bardziej uniwersalny może i w nocy będzie trzeba coś [pstryknąć czy też w miejscach gdzie lampa nie wchodzi w grę... po za tym rozumie że chcesz mi przeforsować te 15-85 ale sytuacja jak z 17-55 do jutra pewnej sztuki nie wykręcę w dobrej cenie pisałem już do 5 osób :) o papiery czy rocznik to mimo ze piszą ze ich nikt nie ma papierów ani nie może wskazać rocznika wiec kupować od handlarzy po serwisowych jakoś mi się nie chce :)
Czytaj uważnie jak odpowiadasz :) pisałem żona i pisałem że raczej będzie auto..:PP więc o jakiej ty mi przysłoni :P zanim ona do tego dojdzie minie rok jak nie więcej ...
Nie pisz mi co mam czytać, nie zasłaniaj się żoną, pytałem jaka przesłona będzie używana
dzizes a jaka przysłona jest na auto .. pisze ci 3 raz a ty mi nadal to samo czytaj chłopie :(
Cytat:
Zamieszczone przez
xanthe
Jeśli napisałem że żona i ze raczej auto to do kogo to pytanie adresujesz ?:P
muszę kupić jutro wiec niema szans na canona używkę od pewnej osoby.. w cenie do 1500 zł
Do ciebie adresuje to pytanie. Załóż nowy wątek: co kupić w 24H....
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Do ciebie adresuje to pytanie. Załóż nowy wątek: co kupić w 24H....
sorry ale temat nie wisi od 24h kolejna twoja wtopa .. nie czytasz walisz odpowiedz a jak ktoś wskaże ci błąd to zmiana tematu ?
Wskazałem zanim odpowiedziałeś ze wybór to 2 konkretne obiektywy ty wyskakujesz mi z 3 i 4 ...
napisałem ze ustawienia to będzie głownie auto a ty mi jaka przysłona ..
temat od piątko wisi a ty mi ze kupuje w 24 h ..
doceniam że chcesz pomóc ale proszę czytaj odpowiedzi do końca albo ze zrozumieniem :(
Cytat:
Zamieszczone przez
xanthe
sorry ale temat nie wisi od 24h kolejna twoja wtopa .. nie czytasz walisz odpowiedz a jaka ktoś wskaże ci błąd to zmiana tematu ?
Wskazałem zanim odpowiedziałeś ze wybór to 2 konkretne obiektywy ty wyskakujesz mi z 3 i 4 ...
napisałem ze ustawienia to będzie głownie auto a ty mi jaka przysłona ..
temat od piątko wisi a ty mi ze kupuje w 24 h ..
doceniam że chcesz pomóc ale proszę czytaj odpowiedzi do końca albo ze zrozumieniem :(
Ja rozumiem co czytam, pytanie czy ty rozumiesz co piszesz.
Oki to specjalnie dla ciebie :) tylko tym razem opowiedz proszę na pytania a nie kolejna zmiana tematu
1. pytałem o 2 konkretne obiektywy i tylko o nie skoro czytasz to czemu wskazujesz mi dwa inne ?
2. Skoro wiesz o co Ty pytasz to to sorrki ale wytłumacz mi jakiej ty przysłony używasz na ustawieniach auto ?
3. ile godzin jest od piątku do poniedziałku skoro twierdzisz ze 24 to faktycznie coś nie tak zemną chyba bo wychodzi mi inaczej ?