Tym razem, zadne zdjecie nie mówi nic i wybrałem to które bardziej przykuwa uwagę przynajmniej moją. pozdr.
Wersja do druku
Tym razem, zadne zdjecie nie mówi nic i wybrałem to które bardziej przykuwa uwagę przynajmniej moją. pozdr.
Zagłowowałem na zdjęcie 1, bo zdjęcie 2 to dal mnie ot poprostu cyknięta zdaje sie Sasanka. W 2 podoba mi się zabawa GO, ostry jest tylko wąski fragment reszta łądnie rozmyta...
Dodam że zdjecie 2 łatwiej byłoby mi zrobić niż 1 (chyba)
1 poniewaz GO tworzy piekna mozajke kolorow.
Pozdro.
Dokładnie, 1 niesie ze sobą jakiś spokój, ma bardzo przyjemną tonację, chociaż kwiatów to tam akurat jest najmniej. 2 z kolei jest dobrze zrobiona, ale nie pasuje mi kadr.
zostalem polozony na lopatki zdjeciem nr1... dla mnie kompletnie nieczytelny obraz... naprawde nie bylo innego godnego zdjecia do pokazania w tym temacie? az strach poprosic autora o inne kwatki...
glos na 2 pozycje, milo sie oglada jak prawie kazda macropodobna fotke...
nawiasem mowiac dzial battle przypadl mi do gustu mozna niezle sie podrasowac ogladajac Wasze zdjecia a czlowiek byl taki samokrytyczny do wlasnej osoby :D
i dlatego włąsnie głowsowałem na 1 bo jest inna niż prawie każda...Cytat:
Zamieszczone przez c42
w pierwszej kompletnie nic nie ma... to tak jakby ktos na sile chcial pokazac ze ma jasny obiektyw.... sorry ale ja ganilem dziewczyne za takie gnioty przy robieniu kwiatkow ze teraz to musze ja przeprosic :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
generalnie powinni chlopaki obecne i te w przyszlosci zastrzec czy uzywaja do tego typu prac obiektywow macro czy nie...
No coz, ewidentnie rozminalem sie tym razem z gustem szerokiej
publicznosci (glosowanie mozna w sumie uznac za zakonczone... -
to zdjecie, na ktorym "nic nie ma" jest moje).
Widac, ze makro i makro-podobne sa zdecydowanie bardziej popularne
niz proba plastycznej kompozycji - tym mialo byc moje zdjecie.
Wybralem mlody kwiat na fioletowej lace jako temat, wydawalo mi sie,
ze w ten sposob pokaze "mlode zycie" powstajace na kolorowym polu
i jak najbardziej jest to pole kwiatowe, wiec chyba na temat (?).
Gratuluje Adamowi!
Jac, chyba zbytnio sie przejales moimi uwagami, trudno jednak
bedzie ci mnie przekonac, ze pozostawienie zielonej siatki w zdjeciu
z kwiatami to zamiar artystyczny.
Dzieki Adamowi za pojedynek i prosze moze o powstrzymanie sie przed
wyzywanim mnie na jakis czas, moge miec powazne problemy
z czasem...
A jakie to ma znaczenie?Cytat:
Zamieszczone przez c42
Tematem byly kwiaty a nie macro,
Ja osobiscie zaglosowalem na nr 2 bo czytelniejsze jest dla mnie, choc nie lubie tego typu kadrowania.
Nr. 1 ma ladna plastyke ale nie trafia do mnie przekaz.
Dziękujemy wszystkim za komentarze i głosowanie.
Podziękowania dla Snowboardera za zabawę (za jakiś czas chętnie rewanż jeśli chcesz)
Niektore komentarze lepiej zostawic bez komentarza... (c42)