i jeszcze jedno:
prosze o ocene
Wersja do druku
i jeszcze jedno:
prosze o ocene
nowe fotki
proszę o komentarz
Ta fota mi się widzi ale chyba bym lekko przyciął z prawej i u góry (tam gdzie zupełnie czarne pole nic nie wnosi)Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Ta za to nie przemawia wogóle do mnie i poza tym jest raczej nieostra :(Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
1 - ekspozycja troche za ciemna. Sukience tej pani jeszcze daleko do przepalenia (wrecz zoltawa sie wydaje... balans bieli na pewno OK? czy moze byla rzeczywiscie w strone ecru a nie bieli?) - wiec mogles bardziej doswietlic czy rozjasnic w obrobce.
2 - nic ciekawego i poruszone.
taka wygrzebana staroć sprzed 2ch lat
i kolejna staroć:
no takie niezbyt te 2 zdjecia - o ile w pierwszym widze, ze cos tam sie odbija od okularow to drugiego zupelnie nie rozumiem
dobrze powiedziane asterix - "coś" się odbija.
mnie osobiście to drugie bardziej się podoba, lubię takie klimaty zdjęć,
dzięki za comment
Hmm, Il fuoco, przekopałem się przez Twoje zdjęcia i prawde mówiąc czarno widzę tą sesję z modelkami :-( Robisz fotki może gdzieś na poziomie moich (i nie jest to komplement ;-) ). Natomiast znalazłem jedno, które mi się od razu spodobało, a którym się jeszcze nie chwaliłeś:
Niby przepalone z prawej, ale dzięki temu są ładne refleksy na skale. Pasowałby mi tu św. Mikołaj pędzący po niebie na wozie z reniferami i krzyczący "Ho ho ho...!" ;-)
twardziel jestes - mi sie nie udalo przekopac ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
to zdjecie faktycznie fajne, szkoda tylko, ze nieliczne. Il fuoco ma ciagoty do zdjec o charakterze religijnym