Nie, powyżej 5 tys. z zaświadczeniem.
Wersja do druku
Nie zawsze, ja brałem za 6300 aparat i nie sprawdzali zaświadczeń, mimo że zrezygnowałem z wszelkich ubezpieczeń, dodatkowych opcji i usług płatnych. Dużo zależy od historii kredytowej. Żona która nigdy nic nie brała na raty, mimo zaświadczeń i dobrych zarobków nie mogła wziąć obiektywu za 3k na 12 rat...
Jak ja kupowałem, to w regulaminie mieli, że do 5 tys. bez zaświadczenia, powyżej z. Żadnych ubezpieczeń, anie dodatkowych usług również nie brałem.
Zdolność kredytowa, zdolność kredytowa i jeszcze raz zdolność kredytowa. Każda próba skorzystania z rat kończy się weryfikacją w BIK.
Jak jest jakaś historia to spotykamy się z co raz większą pobłażliwością banku w kwestii zaświadczeń itp. Pierwsza umowa kredytowa chyba zawsze będzie okupiona zaświadczeniem lub wyciągiem z konta bankowego (chodzi o wpływy z tytułem "Wynagrodzenie"). Potem jest z górki, im więcej spłaconych kredytów w historii przy braku niespłaconych jest łatwiej.
Można na oświadczenei. Ale trzeba to sobie jasno powiedzieć, jest ryzyko dla finansujące - a za to się płaci.
W Wonga dostaniesz bez zaświadczeń.../.