Ależ to mądre. Poogladaj magazyny wnętrzarskie i popatrz na czym skupiają sie fotografowie wnętrz i czym fotografują
Wersja do druku
Ależ to mądre. Poogladaj magazyny wnętrzarskie i popatrz na czym skupiają sie fotografowie wnętrz i czym fotografują
I jeszcze. Wnętrza to jedna z dziedzin fotografii w której to właśnie odpowiednio dobrany sprzęt stanowi co najmniej 50% ostatecznego efektu.
--- Kolejny post ---
Mój drogi, ja przez 3 lata latałem po całej Polsce wykonując setki zdjęć wnętrz które później publikowały się w Polskich magazynach wnętrzarskich, oczywiście był to 24 tS-E I wersji po nieważ o wersji II nikt jeszcze nie marzył, podobnie jak o 17mm ts-e także. Co ciekawe, mój poprzednik aż do mniej więcej roku 2001-2002 wykonywał te zdjęcia Sinarem z kompletem różnych obiektywów, ja już Canonem 1DS
Spokojnie zanussi. Nikt Tobie nie odbiera zasług:)Masz doświadczenie. Widziałem kiedyś Twoje zdjęcia, ale crazy też wykonuje fajne zdjęcia wnętrz bodajże Tokiną 28-35. Czyli tańszymi i szerszymi też mozna.
PS chodziło o Tokinę 16-28:)
Przystaję przy swojej pewnie dośc tradycyjnej tezie, że dobre zdjęcie architektury ma być prostowane w układzie optycznym :p :D ;)
Oj crazy.... czy Ty wiesz o jakim prostowani napisałem swój poprzedni post? Miałeś kiedyś w łapkach obiektyw TS-E? :)
Oj zobaczyłem, Ty zapewne mój też ;). Pozdrawiam! Lece do roboty.... :)
RMax, jakiego wyboru ostatecznie dokonałeś?