Mnie też się podobają :-)
Wersja do druku
Mnie też się podobają :-)
Dziękuję za dodanie zdjęć i omówienia, takie wątki są o wiele bardziej przydatne, niż "meteory" ("napiszcie jak to zrobić, bo jutro mam sesję" i cisza po sesji).
Zdjęcia: kolejny raz pokazałeś, że dobrze potrafisz sobie poradzić nawet w trudnych (zmienne słoneczko) warunkach :)
Off-topic: albo pojawia się moda na długie włosy, albo to obowiązek w tym klubie :D
Dla takich wątków warto jeszcze zaglądać na to forum:)
Dziękuję! Takie posty rodzą we mnie tylko chęć do podejmowania się kolejnych wyzwań, już może z mniejszymi obawami o wynik końcowy.
U mnie na razie to jest tak, że jak klient dzwoni, to ja bardzo chętnie i bez problemu, ale jak już przychodzi co do czego, to jest stres i rozmyslanie, jak to wyjdzie, czy podołam, czy będą zadowoleni...
Wtedy wrzucam temat na forum, ponieważ podświadomie liczę na wpisy typu: poradzisz sobie, dasz radę, ogarniesz :)
Ech...żeby jeszcze tych klientów było więcej. Ja bardzo nastawiałem się na śluby, a tu lipa, zamiast par młodych robię sesje rodzinne, jakieś bardziej techniczne zdjęcia, typu stacje paliw oraz coś do kalendarzy ;)
Dzięki i pozdrawiam
Też uważam, że super wyszło. Mnie akurat podobają się bardziej te zdjęcia z sali, te z boiska są dużo bardziej płaskie.
Bardzo przyjemne nie przekombinowane foto Brawo
Dzięki!
Otrzymałem wiadomość od dziewczyn, że postanowiły sprezentować mi jeden egzemplarz kalendarza.
Jestem bardzo ciekaw jak to wygląda, bo jeszcze nigdy nikt nie wykorzystywał moich zdjęć, do takich celów.
W każdym razie, ciekawa przygoda:)