Odp: YI M1 Bezlustertkowiec Four Thirds
maja czas, pamiętam nasze ubaw z "ich" obiektywów....
Cytat:
Zamieszczone przez
mirror
będzie pogromcą telewizorów jeśli działa lub będzie działać po trzeciej reinkarnacji - rozumienie pojęcia "działa" dla twórców tego urządzenia może delikatnie odbiegać od tego jak my to rozumiemy lub jesteśmy przyzwyczajeni - mam pewne doświadczenia - mam np. grajka (hi-res i inne tam takie) produkcji firmy z PRC jestem zadowolony, a nawet pozytywnie zaskoczony ale np. korektor zadziałał po trzeciej wersji firmware ale jeszcze tak nie do końca bo na hi-res nie działa :mrgreen: - rozwiązanie po prostu nie używać korektora i jest git - z tym pogromcą telewizorów będzie podobnie ale dobrze że się pojawia tak wyceniona konkurencja.
Jak chcesz aby wszystko działało jak w sprzęcie 3 razy droższym to po prostu taki kupujesz. Chińczyki dają wiele radości ale trzeba mieć do nich trochę dystansu. Wszystko kwestia jaką kto subiektywnie przebitkę uzna za wartą ryzyka i zabawa może być fajna.
Jak zwykle wszystko kwestią ceny. Początkowa była z ......y ;). Teraz wygląd to dużo lepiej. Bezlusterkowiec za kilka stówek może namieszać...