Odp: Jesienny Canon Cashback 2016
To w końcu jak to jest, bo czytałem dwa sprzeczne ze sobą regulaminy,na stronie cyfrowe.pl wyraźnie jest o zakupie obu, ale jak już się czyta na stronie canon.pl to z regulaminu nic takiego nie wynika, czy to aby nie sklepy sobie coś takiego wymyśliły żeby sprzedać,a canon zwraca za sam obiektyw? cashback na obiektyw obowiązuje tylko jak kupisz też body czy nie tylko? i odnośnie 85 1.8 , czy jaka waszym zdaniem jest cena poza przeceną, o ile wzrosła? bo "czaję" się na ten obiektyw, i jak śledziłem ceny to zawsze kręciło się ok.1500zł,jakoś teraz nie widzę żeby wzrosło.
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
A coz to zamierzasz nabyć droga kupna :-)
100-400 ;)
A co z nowym 70-300 usm II? Wychodzi to czy nie :(
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
A co z nowym 70-300 usm II? Wychodzi to czy nie :(
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM II To Be Announced Next Week?
Ale czy to będzie - ciężko orzec.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
100-400 ;)
Tez o nim mysle :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
pingwin
To w końcu jak to jest, bo czytałem dwa sprzeczne ze sobą regulaminy,na stronie cyfrowe.pl wyraźnie jest o zakupie obu, ale jak już się czyta na stronie canon.pl to z regulaminu nic takiego nie wynika, czy to aby nie sklepy sobie coś takiego wymyśliły żeby sprzedać,a canon zwraca za sam obiektyw? cashback na obiektyw obowiązuje tylko jak kupisz też body czy nie tylko? i odnośnie 85 1.8 , czy jaka waszym zdaniem jest cena poza przeceną, o ile wzrosła? bo "czaję" się na ten obiektyw, i jak śledziłem ceny to zawsze kręciło się ok.1500zł,jakoś teraz nie widzę żeby wzrosło.
Bo są dwie różne promocje Promocje - Canon Polska
Sa dwie promocje. Szklo.plus body ktora trwa do stycznia i terazniejsza. Pierwsza nie jest robiona przez canon polska i mozesz kupic body oraz szklo gdzie chcesz a nie we wskazanych sklepach druga troche mocniej ogranicza. Kiedys kolega mi powiedzial ze canon polska kaze podnosic ceny przy cashbacku. Cos w tym jest
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
No ja czekam na moje maleństwo. Póki co cena nie drgnęła :).
A gdzie widzisz w dobrej cenie 100-400? Canon obecnie zwraca 860zł widzę. Też myślę nad tym obiektywem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
pingwin
Tez się przymierzałem do tego obiektywu. Ceny były raczej bliżej 1350 zł (sklep, faktura vat). Cashback z tego wątku to same obiektywy i nie trzeba kupować żadnego body...
ten wzrost cen to raczej korekta ze wzgledu na wahania kursow po Brexicie. a cash back zrobili jako doroczna tradycje i pewnie tez czesciowo zeby jakos doraznie zlagodzic wzrost cen - ale to drugie to jakos bardzo skromnie im wyszlo (bo g* w tej promocji jest, mowiac w prostych zolnierskich slowach). wiec widac Europa jest dla nich finansowym ryzykiem...
nawet nie ma 100 macro, nad ktorym sie ostatnio modle :( trudno sie mowi... uzywanym szklem tez da sie zdjecia robic, a w ostatecznosci sobie nie kupie. wydam na jakas wycieczke ;)