Odp: Godny zastępca dla 5D Mark II?
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
Iphone da Tobie znakomity obrazek!
tapnięte z tela
Pozwolę sobie zaznaczyć, że nie jestem prostaczką od cykania "sweetek" na fb czy innego równie żałosnego serwisu, że o blogach fashion czy innych dziadach nie wspomnę. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eternitty
Planuję zakupić 50mm f/1.8 na początek.
Przypilnuj żeby to był Canon 50/1.8 STM. Do portretu klasycznego może pomyśl o C85/1.8 lub C100/2?
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
Przypilnuj żeby to był Canon 50/1.8 STM. Do portretu klasycznego może pomyśl o C85/1.8 lub C100/2?
Przyjrzę się im dokładnie, dziękuję Ci za odpowiedzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eternitty
Pozwolę sobie zaznaczyć, że nie jestem prostaczką od cykania "sweetek" na fb czy innego równie żałosnego serwisu, że o blogach fashion czy innych dziadach nie wspomnę. :)
czytajac powyzsze to nie jestem pewien
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
czytajac powyzsze to nie jestem pewien
Pozwolę sobie się nie zgodzić. Mam trzy koleżanki, które robią na prawdę świetne zdjęcia. Wolę z nimi nie rozmawiać o sprzęcie i technice, żeby nie psuć korzystnego wrażenia ;).
Dobra switfocia albo dobry blog faszyn tez wymagaja dobrego sprzetu... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
Pozwolę sobie się nie zgodzić. Mam trzy koleżanki, które robią na prawdę świetne zdjęcia. Wolę z nimi nie rozmawiać o sprzęcie i technice, żeby nie psuć korzystnego wrażenia ;).
A ja mam 4 koleżanki które w ogóle nie robią zdjęć :)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Eternitty
Bierz 6D. Szkoda kasy na 7D
Mozesz poczekac jeszcze 4-5mc i kupic 6D mk2. Sa glosy, ze moze pojawic sie na Photokinie w przyszlym miesiacu.
Myślę, że najpierw wyjdzie 5dmk4, a dopiero po kilku miesiacach 6dmk2. Na Photokinie obstawiam tylko 5dmk4 :)