16-35/4L nie ma takiego ma byc 2.8 :mrgreen:
Wersja do druku
16-35/4L nie ma takiego ma byc 2.8 :mrgreen:
zapomniales dopisac: ...niebieskie niebo na ISO 3200 wyciąganym na 12800 ;)
Ja myślę, że w stopce lepiej dopisz "30D Noise Free After Some Excesive Blue Skies Test At High ISOs" ;-)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Teraz na świecie posiadanie "szumiącego 30d" nie jest już cool&jazzy :-)
A tak w ogóle, to dopisz jeszcze, że lubisz piosenki "Son of the blue sky" i "Oprócz błękitnego nieba" ;-)
slusznie. mialo byc 17-40 ale stwierdzilem ze za malo onanistycznie. i ze nawet przedszkolak mnie uswiadomi, ze taki tani szajs szumi. a poza tym jest nieostry, winietuje, ma aberracje jak denko od sloika i w ogole...Cytat:
Zamieszczone przez Jac
poprawiam! gratuluje zachowania czujnosci obywatelskiej! partia jest z was dumna towarzyszu! :mrgreen:
akustyk, niezla stopka :lol: az sobie screena zrobilem ;)
akustyk a czym w studio swiecisz? moze masz jakies lampki ;-)
dobra, dobra... teraz jak sie przynalem jakie mam klocki to nagle wszyscy beda tacy kolesie. i w ogole "akustyk jestes zaj..., czy moge cie dotknac?" albo "dasz mi potrzymac swojego Marka" albo "kiedy pojedziesz ze mna na plener"... :D
sio mi tu... :lol:
no nie starczylo mi stopki :( tylko 500 znakow :(Cytat:
Zamieszczone przez Jac
musze do hazana napisac o specjalny limit :mrgreen:
To korzystajac z okazji i ja zmienie sobie podpis. Pozdrawiam wszystkich ktorym do tej pory odpowiadalem na PM (w ilosci kilku na tydzien) na rozne pytania dotyczace konkretnego sprzetu.
ale teraz "glupio" to wyglada ;-) czlowielk sie napatrzyl i przyzwyczajil ... moze ja sobie tez zmienie sygnaturke na to konto ;-)