Rozumiem, ze kupno obiektywu taniej jest mozliwe dopiero w momencie gdy kupi sie jedno z wymienionych body. Tak?
Wersja do druku
Rozumiem, ze kupno obiektywu taniej jest mozliwe dopiero w momencie gdy kupi sie jedno z wymienionych body. Tak?
Z regulaminu:
3. Procedura udziału
3.1 Aby wziąć udział w promocji, Uczestnik musi zakupić produkty promocyjne (zarówno korpus aparatu, jak i wybrany zgodny obiektyw) w okresie promocji ORAZ przesłać poprawne zgłoszenie online w okresie od 23 marca 2016 r. do 28 lutego 2017 r. włącznie.
Czyli tak.
a pita nadal przysyłają żeby zapłacić podatek od upustu w sklepie :mrgreen: zastanawiam sie czemu te hadnemy kioski czy butiki nigdy nie przysyłają pitów do mojej żony :mrgreen: warto sprawdzić czy w wytypowanych sklepach już podrożało o wartość cashbacka?
Przykład? 6D w jednym z najbardziej znanych sklepów. Cena - 6500, w styczniu był po 5900. No ale tablet gratis. Dodam, że w styczniu był jeszcze cashback 600zł więc aparat wychodził ok. 5300.
Inna sprawa że Canon mógł podnieść ceny...
--- Kolejny post ---
Żadnego pita za zimowy cashback nie otrzymałem.
Jak dla mnie to szaleją jak zwykle czyli specjalnie nikt nie kupi i tak ale jako bonus fajna sprawa. Motyw z tabletami był spoko bo duzo osób kupiło przez to 6d bo po sprzedaży tabletu wyszedł od bardzo dobrze.