Odp: Przesiadka! D700->5D3 rozterki "obcokrajowca"
witam
zamierzam kupić nikona d5mk3 czy ktoś ma jakieś praktyczne porównie bezposre3dnie z nikonem d750?
Nikon d5 mk3 o którego pytasz to zapewne najbardziej innowacyjny aparat na rynku. Bierz śmiało :-)
to nie jest rzeczowa i dająca jakieś wskazówki do zakupu i wyborze pomiędzy tymi dwoma puszkami. Trakuje twoja wypowiedź jako nabijanie postów.
Jestem strasznie zasmucony. Musisz przestać patrzeć na świat poprzez jasne słoiki, bo nie widzisz co piszesz i nie czytasz co jest napisane.
nastepna wypowiedź nie majaca zwiazku z rzeczowa odpowiedzią. Skończ ten teatr.
Ponieważ masz problem z czytaniem to wyjasnie jak krowie na rowie: nie ma aparatu Nikon d5 mk3.
I pamiętaj, ze nie ma głupich odpowiedzi. Są tylko głupie lub niechlujnie zadane pytania. Teatrologu.
dobrze wiesz o co pytałem-można było napisać normalnie a takie podchody są z **** wzięte i sadze , ze nabijasz sobie tylko tym posty i robisz sobie z innych żarty. Uboilewam nad tym ,że na forum tak się prezentują niektórzy userzy. Niestety w życiu pewno tez taki jesteś.
Amen. I kolejny wątek z tymi samymi pytaniami do zamknięcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
davnes
dobrze wiesz o co pytałem-można było napisać normalnie a takie podchody są z **** wzięte i sadze , ze nabijasz sobie tylko tym posty i robisz sobie z innych żarty. Uboilewam nad tym ,że na forum tak się prezentują niektórzy userzy. Niestety w życiu pewno tez taki jesteś.
Ja bym jednak proponował odrobinę więcej staranności w formułowaniu pytań, bo rzeczywiście jest tak sformułowane że ciężko wyczuć o co chodzi - szczególnie w odniesieniu do tematu wątka. Także zanim zaczniesz rzucać kamieniami w innych uporządkuj swój ogródek ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
davnes
Nie wiem kto tu nabija sobie posty. Przeczytaj co napisałeś i popraw to, chyba że nie masz pojęcia o czym piszesz
Z takim nastawieniem daj sobie spokój z fotografią