ja bym się nie wymienił, bo żadnego z tych szkieł od 600d bym nie chciał :mrgreen: nie ma tu nic wartego uwagi, słabe wersje wszystkiego co Ci oferuje. Jeśli masz taką potrzebę to lepiej sprzedaj to co masz i kup co innego.
Wersja do druku
ja bym się nie wymienił, bo żadnego z tych szkieł od 600d bym nie chciał :mrgreen: nie ma tu nic wartego uwagi, słabe wersje wszystkiego co Ci oferuje. Jeśli masz taką potrzebę to lepiej sprzedaj to co masz i kup co innego.
Kurczę mam mieszane odczucia połowa pisze, że się opłaca druga, że nie...
Ok czyli 80% pisze,że sie nie opłaca czyli pozamiatane a zna ktoś odpowieć na moje poprzednie pytanie?kurde już sam nwm teraz jak miałem tego 600d w ręce z tym 70-300 to ach-ergonomia 10 razy lepsza + wizjer czyli nie trzeba będzie kadrować na "zombi".Ale z drugiej strony starszy procesor obrazu,większa waga-sam już nwm.
Sprzedaj swoje i kup sobie 600d + 18-135 stm, bo z tego co piszesz to Ci odpowiada.
jaka polowa jak napisal ze 80%
dziwne te polowy polowy
Hmm znalazłem taką ofertę, canon 700d przebieg 20k +grip z newella +3 aku+18-135 stm i 50 F1.8 II+ gwar do 2017+430 ex II za mojego eos'a z całym osprzętem +dopłata 400 zł z mojej strony brać?