Przepraszam, ale ossssssssochossssssssi? ;)
Wyzwanie przyjmuję, a jakże! :)
Tak się składa, że bronią dysponujemy praktycznie identyczną, więc i szanse są równe :)
Szczegóły, jak już ustaliliśmy, omówimy na priv, termin starcia również.
Wersja do druku
Przepraszam, ale ossssssssochossssssssi? ;)
Wyzwanie przyjmuję, a jakże! :)
Tak się składa, że bronią dysponujemy praktycznie identyczną, więc i szanse są równe :)
Szczegóły, jak już ustaliliśmy, omówimy na priv, termin starcia również.
a wiec tak:
termin publikacji zdjec jest do 7 MAJA!
temat to figury cmetarne
pozdrawiam przeciwnika :-) i cala reszte ;-)
Figury cmentarne!
Mnie trzeba było wyzwać! :mrgreen:
Wszystko się zgadza, Fotograf nie kłamie ;)
Pozdrawiam Przeciwnika i całą resztę :)
no jak tam eddie, cos juz cyknales na nasza bitwe? czy czekasz na ostatni momet? ja jutro sie wybieram na cmetaarz wiec, cos napewno cykne ;-)
Zrobcie w nocy jakies :)
no ja mam wlasnie takie plany :-) kurcze dzis to raczej nie pojde bo podoba nie taka jaka miala byc no i mama zabronila, bo mam sie uczyc na testy ( sroda, czwartek :-) )
pozdrawiam :-)
U mnie na razie posucha i pucha. W nastepnym tygodniu bede myslal o cykaniu, bo w tym nie bylo kiedy. Moge jeszcze miec nadzieje na to, ze w dlugi weekend cos trafie. Nie wiem jak u Ciebie, Fotograf, czynne sa cmentarze, ale u mnie, niestety, po godzinie 20:00 (kiedy zaczyna sie sciemniac) wszystko juz pozamykane (zeby duchy po ulicach sie nie panoszyly), wiec pewnie nocnych nie bedzie.
ooo nasza wojenka stoi przed znakiem zapytania, bo u mnie ciagle strasznie pada, no i burze i wogole lipa, mgla, niebo do dup*. mniejmy nadzieje ze jeszcze w weekend sie cos pogoda zmieni :-)
Ale przecież macie tak piękny temat, że deszcz i mgła mogą tylko pomóc wygrać, stworzą nastrój... :)
Mgła robi zaje*fajną robotę:
bez:
http://mczuba.com/displayimage.php?album=10&pos=1
z:
http://mczuba.com/displayimage.php?album=7&pos=5
a burza to już w ogóle miodzio, nie trzeba brać lampy i statywu ;) Ciekawe jaką temp. barwową ma błyskawica ;) i jaką liczbę przewodnią ;)