wifi w drukarce to fajna sprawa, bo masz dostęp z różnych kompów i odpadają kable, których i tak ciągle przybywa na biurku z innych urządzeń i ładowarek.
Wersja do druku
wifi w drukarce to fajna sprawa, bo masz dostęp z różnych kompów i odpadają kable, których i tak ciągle przybywa na biurku z innych urządzeń i ładowarek.
Jak podepniesz drukarkę do dobrego routera - to robisz z niej wifi drukarkę :):)
--- Kolejny post ---
Nie warto chyba że cenę masz ok i chcesz koniecznie drukować bez kabli i np z komórki co zapewnia dedykowana apka z Epsona, ja jako stary informatyk preferuję połączenia kablowe ....
Jakie opakowania i papier polecacie na płyty?
Choc drukuje na drukarce Canona, mialem ten problem z BW. Przed wydrukiem zmienialem profil zdjecia z RGB na skale szarosci i u mnie problem znikal.
Nie drukowalem na Maxwell, ale efekt na blyszczacych jest najwiekszy. Zdarzylo mi sie kupic tanie DVD, ktore mialy tak cienka powloke do drukowania, ze przbijal fioletowy kolor powierzchni zapisu ze spodu.
Teraz drukuje tylko na glossy: Verbatim DVD-R 16x Glossy Printable DVD. Ma duza powierzchnie zadruku: srodkowe kolko 21 mm, zewnetrzne 118 mm. Troche drogie, ale wyrzucilem juz duzo kasy na proby na innych plytach. To wrazenie lepkosci wystepowalo u mnie na wszystkich plytach glossy.
Dzięki za info - wziąłem Verbatim i jestem zadowolony:)