w sumie racja -nie stać mnie na mercedesa klasy S to napisze to badziewny, szpanerski samochód nie jeżdżący ani trochę lepiej od mojej 3;)
Wersja do druku
w sumie racja -nie stać mnie na mercedesa klasy S to napisze to badziewny, szpanerski samochód nie jeżdżący ani trochę lepiej od mojej 3;)
Tak źle nie jest ;) Powiedzmy, że nie stać mnie na eSkę, to zadaje sobie pytanie, czy jej naprawdę potrzebuję i czy nie starczy mi E, a może wręcz C...
Ja wiem, że czytanie dłuższych tekstów ( szczególnie w internecie i prasie) jest obecnie niewarte poświęcania czasu dla wielu, ok ,znak czasów. Ale dyskutowanie chyba DOROSŁYCH ludzi i szyderka z autora tekstu bez przeczytania artykułu ( a na podstawie "streszczenia" przez kogoś w jednym zdaniu) to już masakra jakaś :D jak ktoś jest tak leniwy to niech przeczyta chociaż konkluzję samego autora, pod koniec artykułu.
Nigdzie też nie napisał że tak samo dobry będzie np 650d ( taki Opel).
Czytanie ze zrozumieniem niby w szkołach było/ jest ale jak widać niezbyt skuteczne :D
ogólnie autor tekstu ma rację, i się z nim zgadzam, tylko po co to wszystko opisywał i jeszcze tak obszernie, większość ludzi to wie.
A że są JANUSZE którzy chcą sobie kupić 5dmkIII BO TAK to niech sobie kupują i mają i się cieszą.
Jak on komuś podpowiada w sklepie co ma wybrać to super, niech robi tak dalej :lol: jak ktoś podchodzi do tematu na poważnie to wie czego chce i to kupuje.
Niby masz rację, tylko wydaje mi się właśnie ze zdecydowana większość użytkowników forumowych wszelkiego rodzaju ( nie tylko fotograficznych) jest właśnie daleko od podejścia zdroworozsądkowego a bardziej zmierza ku onanizmowi sprzętowemu. Nowi użytkownicy naczytają się tu różnych rzeczy i wtedy chyba warto pokazać im taki artykuł ;)
I tak niczego to nie zmieni. Takich tekstów jest pewnie wiele. [sprzetowego] Onanizmu nałogowego nie wyleczą. Choćby i od tego włosy miedzy palcami wyrastały ;)
nowi nie czytają ani tego forum ani artykułów w sieci
zakładają swój temacik bo są święcie przekonani o wyjątkowości swojego problemu
wszystko inne maja głęboko w d####e