Odp: Lampa YN-600EX-RT vs Shanny SN600
A dziękuję bardzo, ale po angielsku to ja mam, nawet fizycznie,chodzi mi typowo o PL, a translator kiepsko sobie radzi z językiem czysto technicznym.
Nikt nie posiada skanu wersji PL?
Czego dokladnie nie rozumiesz?
W tej chwili ja bym, szedł w system Pixel pro z lampą x800c.
Cytat:
Zamieszczone przez
forsyth
YN-600EX-RT to rakieta. Zrobiłem nią już z 6 ślubów w tym roku i jestem zachwycony. Robię nią także plenery i spokojnie daje radę nawet jako kontra do ostrego słońca chociaż ostatnio w te upały po 2 strzałach się włączyła kontrolka przegrzania;)ale w 36 stopniach nie robię często plenerów na szczęście. Wyzwalam ją YN-622 C. Pełna kontrola z panelu aparatu.
A działa też Hss z tymi wyzwalaczami?
Pytam bo mam już takie wyzwalacze a chce kupić dodatkową lampę i akurat ta mi pasuje
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
A działa też Hss z tymi wyzwalaczami?
Pytam bo mam już takie wyzwalacze a chce kupić dodatkową lampę i akurat ta mi pasuje
też
PIXEL – X800C Speedlite Review – UPDATED | FLASH HAVOC
Poza tym pixela nie widzę w pl do zakupu
Jestem całkowicie świeży jeśli chodzi o zewnętrzną lampę,i na razie działam po prostu po omacku,na wyczucie, z instrukcją byłoby mi zdecydowanie łatwiej.
Cytat:
Zamieszczone przez
pingwin
Jestem całkowicie świeży jeśli chodzi o zewnętrzną lampę,i na razie działam po prostu po omacku,na wyczucie, z instrukcją byłoby mi zdecydowanie łatwiej.
Na jasiu.pl czy cos jest przetlumaczony poradnik val nilka czy cos takiego. Koles jest mistrzem bouce flasha ;).
Warto sie z nim zapoznac.