-
Witam.
No to ok...... można spróbować dac białe (ja używam IE :(). W domu Mozzilla :)
Jeszcze jedna sprawa jak się zamówi to powinno (na stronie potwierdzającej dokonanie zakupu), być nr konta czy czoś w tym rodzaju. Nr konta też może być wysyłane na email. Dodatkowo było by fajnie jak by było na tej stronie Faq (np. jak wygląda czerwony druczek przelewu itp.) Aby nie było cyrków teggo typu "Z pierwszej tury nie przyszło do mnie nic" albo "Wysłałem i ile mam czekać?.
-
nr konta w wersji testowej lepiej nie :-), natomist mozna by bylo zrobic liste kto juz zlozyl zamowienie (sam nick) zeby zainteresowany wiedzial ze jest na liscie ;-)
-
Nie bedzie wysylanych maili... nie wchodzac w zawilosci "bo nie".
W finalnej wersji bedzie umieszczony link do watku z informacjami, fotkami, numerem konta i opisem postepu prac. Narazie lepiej zeby jakis narwany nie przelal za wczesnie ;)
Faq byc moze... Jak mi ktos zeskanuje druczek ;)
-
Dwa zamowienia dla tej samej osoby nie przejda (chyba ze sie ktos pomyli dwa razy). Jak ktos chce sprawdzic czy juz zamowil wystarczy wpisac swoj nick i kliknac wyslij. Wszystko pisze ;)
-
Witam.
Dobre.... bo jak ktoś z zewnątrz będzie chciał zrobić sobie jaja na kogoś koszt (np. na mnie :)) to nie uda mu się.
Jeśli chodzi o FAQ to jak dasz mi cynka to mogę coś zrobić (robiłem to 2 razy ).
Można zrobić coś takiego, że każda osoba dostanie nr zamówienia np. 001,002,003.
Pozdrawiam
P.s.
Wolałbym smycz zamiast łancucha (jak ksiądz mnie zobaczy z tym to uzna mnie za metalowca i co będzie :D
-
Pomysl z edycja zamowien nie przeszedl u Diodaka. Ma to zapobiec wycofywaniu sie w ostatniej chwili. Poza mozliwoscia edycji numer zamowienia nie jest do niczego potrzebny. Jest nas na tyle malo, ze mozna latwo znalezc po ID (niepowtarzalnym) czy numerze uzytkownika z forum.
Zamawianie wszystkiego nie jest obowiazkowe. Wystarczy "cos jedno".
Aha. Wprowadzone sa ograniczenia maksymalnej liczby przedmiotow na jedno zamowienie. Przy czym na tyle wysokie ze i tak przekraczaja sporo to co bylo w poprzednich turach.
-
Btw.
Na pierwszej stronie w miejscu gdzie pokazuje sie suma zamowienia jest bug. Jak dojedziecie do limitu (9 id, 9 lancuszkow, 15 smyczy) badz go przekroczycie wpisujac duze liczby w polu z wynikiem zostaje nieodpowiednia suma. Java ssie jak widac ;) Nie mam do niej nerwow i nie chce mi sie tego poprawiac. Jak ktos wie czemu tak sie dzieje i pokaze blad to poprawie, ale nie mam czasu tego szukac teraz...
Na drugiej stronie jest to liczone na nowo poprawnie wiec nie ma problemu z tym ze komus wyjdzie wiecej niz powinien zaplacic.
-
Slabo wam ida te zapisy ;)
Ci ktorzy juz maja ID i smycze tez moga potestowac. W koncu za darmo :D
-
Skoro prosisz ;-) W skrocie: walidacja!. Skrypt przyjal:
- userid = -1
- userid = ****
- liczbe identyfikatorow rowna -1
- .. albo rowna "aaa" (wyswietla NaN ;-))
- bzdury w kodzie pocztowym
To tyle w 5 min. :) Mam sprawdzic co sie wysypuje jak troche pogrzebac w tym, co wysyla submit? ;-) Choc jak widze zapytania SQL kleisz porzadnie (nie wysypuje sie na apostrofach/cudzyslowach :mrgreen:
I zanim ktos napisze, ze "przeciez nikt takich rzeczy wpisywac nie bedzie". Owszem beda, chociazby forumowe trolle zeby zrobic na zlosc.
-
jak dla mnie ok
poza tym co pisze muflon - trzeba wziąć pod uwagę
podoba mi się liczniczek ile zostało do mońca
jest jakaś nadzieja na smyczkę w wakacje