Takie życie, ale za to ja będę :mrgreen:
Wersja do druku
Szkoda dus.jakub
madallenka są jakieś efekty dzisiejszego fotografowania??
Hallo kto jeszcze jutro się wybiera??16:30
Być może też będę ;-)
wczesjniej się zadeklarowałem i tak tez uczynie. BYĆ
szkoda ze sie spoźniłem i szkoda ze nie zaczekaliscie :P 16 40 bylem pod br.florianska. cóż... mam za swoje :P to moze sie pochwale moimi zdjeciami:
(...)
prosze o jakies komentarze, sugestie.
ucze sie dopiero chcialbym wiedziec co robie zle (prucz spozniania sie) xD
linki do zdjec sie nie otwieraja:)
musisz sie nauczyc wstawiasc dobrze linki:D lub zdjecia:D
juz ruszyly
hmmm to dziwwne bo my odeszlismy z tamtad oklo 16:45 przechodzac przez brame i skrecajac w lewo na planty. sam dotarlem na 16:40 moze 16:35
mysle ze minelismy sie gdzies lub nie pomyslales ze ta cholota po lewej stronie przed brama to mozemy byc my ( patrzac od rynku)
wiem ze linki nie dzialaly, ale teraz nie ma opcji zeby zdjec nie bylo widac :) no w sumie nie znam was z widzenia :D ja stalem miedzy brama a barbakanem i pozniej poszedlem plantami w strone dworca i przy nim( za teatrem slowackiego odbilem na rynek) cóż, nastepnym razem sie nie spoznie to nie bede samotnie focił. a jak moje zdjecia?
bugster 44 szkoda żeśmy się rozminęli. Trzeba by będzie się wymienić numerami tel. Nie martw się nie zrobiliśmy wszystkich dekoracji w Krakowie
;] w krakowie zawsze coś do focenia sie znajdzie. czy to jakas zmowa ze nikt nie komentuje moich fot ? ;)
Ty się tylko nie obraź ale ja bym się nie chwalił nimi. Nie wiem może inna koncepcja.
1,2 w ogóle się nie podobają
3,4 lepiej ale trzeba by bardziej kompozycje uporządkować;
5-9 Z znacznie szerszym kątem;
10 Nie bardzo wiem co w tym fajnego.
Żyjesz??zaraz ja coś wrzucę to sobie pojedziesz
http://picasaweb.google.pl/Duhaaf/DekoracyjnyIII#
Włąśnie prosił bym o kontakt kolegę Marcina z AGH KSAF