informuje uprzejmie że do Canona nic nie wypłynęło nowego,żadnego doniesienia prasowego nie ma 8-)
Wersja do druku
informuje uprzejmie że do Canona nic nie wypłynęło nowego,żadnego doniesienia prasowego nie ma 8-)
A czyli rozumiem, ze kaczka dziennikarska to byla to doniesienie. No to dla mnie temat zamkniety.
Zatem nie wiedzą - no to pewnie będzie co innego 8-).
Wiedzą! Mają przecież ten wątek w subskrypcji. Będzie łajt-kiss czyli po naszemu pocałujta nas w nasze małe japońskie usta.
Proszę państwa, zazwyczaj tak jest że ag. prasowe wiedzą o tym wcześniej, ale nie zawsze mogą publikować nie oficjalne informacje. Taki cytat w portalu.. na podstawie doniesień prasowych bez odniesienia do źródła.. no cóż sami wiecie co to oznacza. Gratuluje wydawcy. Komentarze same się pewnie pojawia.
Puki co w agencjach prasowych cisza, przeważnie takie akcje marketingowe jak promocja nowego produktu, trafiają do mediów po przez oficjalne informacje. nie wszyscy to publikują, ale branżowce czasem bezpłatna reklamę robią.
Póki co
Informacja o 7d mark II pochodzi z Canonrumors, ale skad rumorsy ja wzieli to tez oczywiscie nie wiadomo...
Canon EOS SL1 in White Coming Soon Ť Canon Rumors
Canon EOS SL1
Funkcje :
- białe, błyszczące wykończenie,
- taka sama specyfikacje jak Canon EOS SL1,
:lol:
To teraz możemy zacząć tworzyć teorię wyższości białej puszki, nad czarną.
W słońcu mniej się nagrzewa dzięki czemu ma lepszą jakość obrazu. :p
Myślę że nastolatki będą to kupować - to jest dobry pomysł - podejrzewam że biznesowo lepszy niż DF ;).