35L, 50 1.8, 70-200 2.8L...Wystarczy wstać o 3:30 i o 8-9 jest się już po sesji :D
Wersja do druku
136 dziura na czubku nosa
137 nie wiadomo, na czym się skupić, na nosie czy na rzęsach, za bardzo z góry
138 średnie cienie, woskowa skóra, odblask na czubku nosa, badylek z prawej
139 dramatycznie skadrowane, ostrość prawie na samej górze kadru, ból pęcherza
:D
Jedyne z czym się nie zgodzę, to cienie, które "miały takie być". Chciałem zrobić takie roślinne tatoo. Specjalnie układałem gałązki, żeby pasowało :D
Zaraz jak wrzuciłeś zdjęcia napisałem komentarz, ale po przerwie serwisowej forum wszystko zniknęło.
Więc jeszcze raz:
do 136 nawet fajnie. Ale ostatnie 3 są masakryczne przez nieudolny make up, na dodatek tak wyeksponowany.
Tak posmarowane powieki zamiast pomalowane odwracają całą moją uwagę od zdjęcia :(
Wiesz, jak byś wytarł farbę ze ślipiów ( make up ) to byś miał fajne naturalne zdjęcia. Ale i tak mi się zdaje, ze ten najwłaściwszy moment przegapiłeś. Nie mniej nie jest źle.
Już zrobione kolejne trzy, dzisiaj idę na następną, a w przyszłym tygodniu jeszcze dwie. Może któraś będzie z poprawnym makijażem...
Zazdroszcze szkieł ,zdjec juz nie.
W szkłach już nie za bardzo jest co poprawiać, uzyskałem stan lokalnego samospełnienia sprzętowego. W zdjęciach jeszcze daleka droga, wiem o tym.
Zamiast iść na ilość powinieneś iść na jakość. Poproś jakiegoś fotografa z Poznania to pewnie chętnie Tobie pomoże jak go zaprosisz na sesje. Tylko fotografa a nie garkotłuka. Loome jest z Poznania myślę, że jak byś zagadał to by pomógł.
Wiesz, patrz uważnie na modelkę bo czar fotografii nie jest do końca zamknięty w sprzęcie, pozach czy oświetleniu. Ale to tak na marginesie.