Oni mieli wyjątkowo kiepskie uszczelki :mrgreen:.
Wersja do druku
To pora najwyższa, by Kolekcjoner wrzucił gdzieś na serwer pdf'a z MkIV :mrgreen:
Nooo, szwedzkie! ;)
HDSLR?Cytat:
During this fall, Canon will make one of its largest and most important launches in the company’s history and we hope you can attend.
No cóż dużo plotek. Raczej nie będzie to nic związanego z dslr, bo to ma być 29-go bm. Może nowe mówiące ksera :lol:.
no co Ty, drukarki Wi-Fi HD :)
Obstawiam 7D z matrycą FF... ten 7D, którego wszyscy dopatrywali się na drugim plakacie;) A poważnie, to z tego co napisano na optyczne - Canon w trakcie konferencji 7D zapowiadał, że to nie ostatnia nowość w tym roku. Więc może 1D mk IV? Albo średni format w wydaniu Kwanona?;)
Na poważnie to ja mam taką teorię (zresztą nie tylko mojego autorstwa), że Canon już od dłuższego czasu nie rusza swojej linii kamer (tych pro) z tego powodu, że szykują coś całkowicie nowego co wyeliminuje potrzebę modernizowania dotychczasowej oferty w tym zakresie. Można oczywiście snuć domysły czy będzie to tzw. "RED" w wydaniu Canona czy jeszcze coś innego. Pytanie czy to będzie to???
Co do cześci foto to ma być jeszcze to i owo w tym roku ale raczej nie w tym miesiącu.
Kolekcjoner - a w tym "to i owo" mieszcza sie moze jakies obiektywy? :)