Też powiem, że nie za ciekawie to wyszło. Taki ślubny koszmarek. Aż takie straszne warunki były, czy zmiana workflowa, czy może główne body padło? :D
Wersja do druku
Też powiem, że nie za ciekawie to wyszło. Taki ślubny koszmarek. Aż takie straszne warunki były, czy zmiana workflowa, czy może główne body padło? :D
a może Pank wziął podwykonawcę...?
Odpowiedź znajdziesz w exifie ;D
(żart - bo większość jest 1ds2 :D)Cytat:
Model urządzenia: NIKON D700
Ale, że co? Pank stajnię zmieniasz? Zamieniałeś 5mk2 na d700?
To czy się komuś podoba Twoja obróbka (mi się nigdy taka nie podoba), to kwestia gustu i nie należy o tym dyskutować, ale tutaj to popełniłeś masakrę.
Dopiero się wygrzebujesz obróbką ze zdjęć sierpniowych??!!
Strzelam, że 1ds2+24, 5d2 + 85, w kościele, a d700+14-24 jako main + 1ds2 z wszystkim co leci i co potrzebne jako drugi.
O rany, ale odzew, jak nigdy. Co wy ludzie, ciemnego kościoła nie widzieliście? To były najcięższe warunki jakie miałem w tym roku, z kadrów jestem zadowolony, nieświecenie ma swoje konsekwencje. Odnośnie teorii spiskowych d700 był własnością młodego, poprosiłem żeby wziął na wesele, chciałem sprawdzić co legendadne 14-24 z legendarnym AFem nikona może.
Ahh. No bo już jeden taki kiedyś był, co to szeroki kąt obskakiwał 14-24 pomimo lojalności Canonowi :D
To czemu nie naświetlałeś bardziej? I przysłona przymknięta, i czasy jakieś takie niewykręcone do granic utrzymania...
Bo mi się taki mroczno-zmierzchowy klimat zaczął podobać, coś zupełnie innego niż do tej pory robiłem, nic to, może następny materiał bardziej przypasi.
429 jest fajne. A jak by by było poprawniej ( staranniej) skadrowane to by było super.