Wzorowo. Jedynie ucięty but, nie mam NIC więcej do powiedzenia :D
Wersja do druku
Wzorowo. Jedynie ucięty but, nie mam NIC więcej do powiedzenia :D
czemu w kościele zostawiłeś niebieską suknie a gdzie indziej poczyszczone ;]
A nie wiem, okna też są niebieskie, to mi nie przeszkadzało.
Niniejszym otwieram 1203548 zgromadzenie fotograficznych malkontentów, dziś będę straszny - pokażę wam ślub:) Więcej tu.
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
kurna bede szczery to ten material jest slaby
nie doczepiam sie do obrobki bo twoj sposob znam ale 420 czy 424 jak dla mnie jest jakos juz mooocno nienaturalnie przeciagniete , jakbys powoli ciut przesadzal i nie w ta strone szedl
Powiem szczerze ze dawno tu nie zagladalem i po dniu dzisiejszym jestem w malym szoku. Zdjecia panka te ktore pamietam z kiedys to zupelnie inne zdjecia niz dzis obejrzane. (ludzie w tle wygladaja jakby siedzieli w solarium o 5x za dlugo, kolor skory u PM takze czasem jest za ciemny lub przekolorowany, kameruna w kadrze przemilcze)
Jak dla mnie obróbka jest zbyt nachalna, mocne wyciąganie tonów jakoś w tym wydaniu nie bardzo mi się podoba. Same ujęcia, momenty nie są złe.
pozdr
Widzę nowy post w ślubniakach Panka, przynoszę herbatkę, siadam wygodnie do oglądania, otwieram posta i oczom nie wierzę. Kadry fajne, ale co się stało z obróbką?
Lubię zaglądać do Twoich ślubniaków. Trend do coraz agresywniejszej obróbki jest wyraźny, może się to podobać albo nie, ale tym razem to już ekstremum. Po pierwsze mam wrażenie, że ogólnie jest znacznie ciemniej niż zwykle, a po drugie takie nasycenie koloru cery wygląda moim zdaniem fatalnie, i tak jak są różne gusta, tak ciężko mi wyobrazić sobie, żeby w tym akurat wypadku młodzi byli zadowoleni...
Chciałobysię powiedzieć: ależ Wodzu, co Wódz... ;)
Na 418 bardzo dziwnie wyszedł ten gość na schodach. Tak jakby był namalowany na ścianie. Ogólnie kolory jakieś takie upiorne. Kolor garniaka młodego w kościele na każdym zdjęciu inny. Mieliście tam światła dyskotekowe czy jak ? Fajne jest 432.