zamierzony :) niebieskawo-zielonkawy :) nie wiem jak to okreslic :) modelka lubi takie :)
Wersja do druku
zamierzony :) niebieskawo-zielonkawy :) nie wiem jak to okreslic :) modelka lubi takie :)
Panowie macie może jakiś fajny sposób na piegi ??;] Bo zastanawiam się czy to jest walor czy jednak problem i co z nimi zrobić xD
Cześć, nieco poczytałem, poustawiałem swoje domowe studio i ... jak Wam się podoba?
Jako, że wątek dotyczy pierwszych kroków postanowiłem, iż nic nie szkodzi także zaprezentować tutaj swój pierwszy krok. Może się czegoś dowiem, bo we wszelkiego rodzaju galeriach raczej typu plfoto raczej trudno o otrzymanie sensownych uwag.
Czytałem cały wątek.
http://img219.imageshack.us/img219/4...6160minks7.jpg
Kadr poprawny ale (zaznaczam że to tylko subiektywna opinia :p ):
- wolałbym ciaśniej
- przed naciśnięciem spustu krzycz do modelki "łopatki do siebie!"
- przed zabraniem modelki na zdjęcia zasugreuj ogólną zasadę w makijażu - albo podkreślamy oczy albo usta. W tym przypadku tak mocny cień + wyraźnie widoczna pomadka tworzą niezbyt sensowną kombinację.
Można łączyć i mocne usta i mocne oczy ale trzeba to robić naprawdę z umiarem i umiejętnością. W tym przypadku nie wyszło i na ustach powinien być delikatny, lekko różowy błyszczyk do tych oczu wg mnie. Równomierny podkład i podcięcie policzków to już detale ;) (których też zabrakło).
Btw właśnie w innym wątku zauważyłem że to z warsztatów w Łodzi. No to ktoś kto malował modelki albo dał ciała albo zrobił to na odwalsię albo sobie pofantazjował :mrgreen: .