Jeśli domero się zgodzi dopiszę się do listy. Pogoda ma być kiepska, ale Wasze towarzystwo wszystko rekompensuje:grin:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dzięki Yoshitaka za dopis :-D
Wersja do druku
Jeśli domero się zgodzi dopiszę się do listy. Pogoda ma być kiepska, ale Wasze towarzystwo wszystko rekompensuje:grin:
Dzięki Yoshitaka za dopis :-D
Kurka, specjalnie się "nie wypuszczałam" żeby w tym tygodniu nic nie wyszło bo jak pisał canis nie damy rady. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W przyszłym tygodniu jak najbardziej!
Z wielkiego miasta Staszów! Domero mieszka obok, ale nic nie napisał, więc nie wiem. Pogadam z nim jutro, jak na razie wpis jest aktualny :-)
witam. jestem tu pierwszy raz. zauważyłem że interesuje Was wyprawa na fort Borek i Jugowice(Łapiankę). byłem tam wczoraj więc mogę podać parę informacji. Ogólnie to w jednym i drugim forcie pełno śmieci, w Borku ktoś urządził sobie wysypisko (pełno gruzu,jakieś stare dywany itp), jednym słowem trzeba uważać pod nogi. Po drugie mokro, grząski grunt, woda kapie przez każdą szczelinę. A na koniec w tym drugim forcie chyba koczuje jakiś bezdomny albo jakieś menele się tam kręcą bo w jednym miejscu słyszałem radio. Ale skoro idziecie grupą to dacie radę. Poza tym niezłe foty można zrobić (szczególnie w Borku) jeśli ktoś lubi takie mroczne klimaty. Pozdrawiam
pofociłbym też coś, bo wiadomo, że samemu nie bardzo jest wskazane zapuszczanie się z aparatem w takie miejsca, ale jak ekipa sie zbiera to co innego:) niestety mobilny nie jestem, a mpk chyba tak daleko nie dojeżdża.. za daleko też od pętli do fortu żeby na nogach dojść..
więc jeśli byłoby można dołączyć, to kiedyś to zrobie, ale dopiero, jak będzie w jakimś osiągalnym dla mnie miejscu:)
JaBlam moja galeryjka, parę prtretów przybyło po wajażach w Azyyjiii ;)Cytat:
No wlasnie zdziwilem sie Majku ze Ciebie na 2 ostatnich nie bylo Duzo portretowania bys mial!
chociaż Wasze buźki pewnie nie mniej interesujące ;)
no po ostatnim świetnie było riiiiilliiiii!Cytat:
Może jeszcze po ostatnim nie doszedł do siebie ??
No i macro obiektyw była okazja przetestować - wszystko przepadło
a makro przeżyję ;)))
5dII z 35 1.4 już nie zyję!!!!!!!!!Cytat:
Nie tylko makro Kuba mial Babylensa... mozna bylo pomacac 5D II , 35 1.4 Ba! Nawet Nikona d700!
:((((((((((((((((((((((((((((
jestem w niedzielkę (jeśli o tej mowa 08.03)
tylko jak zwykle niemobilny!
Ja deklaruję dowóz, jadąc z Mistrzejowic dla 2 osób. Majku ty jesteś po drodze z tego co pamiętam.
jestem jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cytat:
Majku ty jesteś po drodze z tego co pamiętam
dzięki Robert za pamięć!
oo widzę, że linia autobusowa 116 jedzie tam pod sam fort Borek :) więc może i bym się zjawił, jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko nowym zielonym osobom ;)
i jeszcze pytanie, który to w końcu dzień weekendu :)
ojej, a co zamierzacie focic?:>
jak cos ladnego to moze bym sie przeszla:P
Może sie okazać, że będziesz jedyna ładna na tym plenerku... :P
Co do mnie i nast. tygodnia to niedziela na 99% może być, sobota jeszcze nie wiem która część. No i może Magda aparat zabierze, ale nawet jak to przejśc się mogę. :)
Ale idziemy w tą niedzielę (08.03.09), nie mąć Canis :mrgreen:
Forty, w środku, z zewnątrz, gdzie się da.
BTW: pamiętajcie, żeby zabrać latarki !! Ubrania do kościoła też odpadają :mrgreen:
Jarek, proszę nie straszyć moją osobą :D :-P :mrgreen:
Jeżeli domero zdecyduje się na wyjazd (pogoda), ja również będę :smile:
No przecież na liście śmy są. :)
Jeszcze jakby jaka dobra dusza napisała o której godzinie konkretnie.
No tak, zgadza się :smile:
12:00 ok
może być 12:00
nie no. musze sie do matury zaczac uczyc,
wlasne sesje przelozylam wiec i plenery tyz musze:) milego focenia:)
A kolega Panuna to dycha jeszcze? :)
magistrów licencjatów dyplomistów i inżynierów Ci u nas dostatek! pomożemy!Cytat:
nie no. musze sie do matury zaczac uczyc,
wlasne sesje przelozylam wiec i plenery tyz musze milego focenia
I 12.00 to nie za późno ??????
wstać rano postrzelać i
mam cały dzień przed monitorem żeby to wywołać ;))))
altowiolistka nie pękaj :)
Moze faktycznie jakos wczesniej by sie udalo?
Może być też wcześniej - 10?
Dla mnie ok - 10:00.
Pamiętam jeszcze z czasów, gdy musiałem się uczyc tego, czego mi kazano, że łatwo mi się głowa przemęczała i nic lepiej wtedy nie robiło, niż 2-3 godzinny spacerek;)
Dotlenienie to jest to - duzo łatwiej potem się uczyć IMHO.
Pojedź z nami, a potem będzie Ci się dużo łatwiej uczyć :mrgreen:
tyle ze kiedys trzeba zaczac sie uczyc a nie tylko focic i byc foconą ;P
Myślę że o 10 i tak się uczyć nie zaczniesz (mało takich twardzieli znałem ;) ) a jak siądziesz do książek dotleniona po plenerku, to wiedza sama Ci do głowy wpłynie ;)
ale co ja tam mam focic?;p
drzewka?;p
kris nie przesadzaj - tramwajowe miałem kiepskie, a poza tym to nie mam weny ostatnio;)
altowiolistka : do focenia z pewnością się coś znajdzie, a i myślę że tym możesz 'zarobić' paręciekawych fotek do kolekcji ;) Nie mówię tu o sobie, ale jest u nas paru wybitnych portrecistów ;)
czyli moge wnioskowac, że nie macie nic przeciwko żeby do was dołączyć?:)
leży w rowie i nie dycha - na szczęście to nie panuna ale dwie dychy:mrgreen:
siedzę sobie od czasu do czasu, czytam i nie odpisuję bo mnie znowu poniesie i się zadeklaruję:mrgreen::mrgreen:
Niestety ostatnio jestem tak "doprany" innymi zajęciami, że dla odreagowania najchętniej bym po focił, ale ......
najlepiej jak się nie będę nakręcał. Jeżeli się uda w którymś momencie to się bez zapowiedzi pewnie podepnę;)
altowiolistka, wprawdzie się nie znamy, ale gdybyś dołączyła do nas, byłybyśmy - dwie kobiety :smile:, madallenka tym razem nie da rady, poza tym myst ma rację, spacerek przed nauką to super sprawa :smile:
Co do kobiet - nessuno jest na liście, sorki :oops: