od dzis mysle o dokupieniu kolejnej i ew. uzywaniu razem - bedzie mozna "zamglic" gore i dol kadru albo podwoic efekt w jednej czesci :-)
klimacik daje super :twisted:
Wersja do druku
A ja dopiero wrocilem do domu.. zgrywam zdjecia. Pewnie jutro z rana dopiero cos bede wrzucal :)
Panowie - dzięki za plener i zdjęcia.
Mgła dała bardzo ciekawy efekt i już wiem co w najbliższym czasie będzie w moich planach zakupowych. System Cokina i flitry a mgła będzie jednym z pierwszych zakupionych filtrów.
Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia na następnym plenerze.
No Panowie gratuluje wypadu!! frekwencja co widać po zdjęciach dopisała, pogoda również a smaczku dodaje mgła.
Czyżby system Cokina i połówka tabaczkowego albo zachodu słońca dopełniała całości?
Zdjęcia świetne oddają klimat i atmosferę,muszę przyznać że moje z przed dwóch tygodni nie oddają tego kolosa.
Następny wypad robię z Wami.
Pozdrawiam
A jakieś piwko po plenerku było?
No to pora na kilka moich strzalow :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Narazie tyle, gdzies w okolicach wieczora wrzuce troche "bekstejdżu" :mrgreen:
Wypad industrialowato udany, pewnie gdybyśmy jeszcze raz tam pojechali to byłoby co dopstrykać, czego nie zauwazylismy lub nie zdążyliśmy wczoraj.
Troyan - 3 fajana
Kuba - efekt mgły fajnie wyglada, podoba mi sie ponadto 3 i 4
Harnas - najbardziej 1
Modzel - naj 2 i 4
Peter - 5 (za klimat) 9, 11, 17 (lubie takie offowe)
Plenerek bardzo udany. Dzięki wszystkim za dobre towarzystwo.
1.
2
3
4
5
6
7
Reszta zdjęć: cementownia Będzin
Toffic, 1, 2 z ciekawej strony i wysokosci robione, 6 tez oki :-)
Hej Chłopaki!
Niestety nie udało mi się wpaść do cementowni, ojj zdenerowałam się, ale cóż. Dosyć o mnie, mgielne zdjęcie cementowni mnie urzekło, a myślałam, że już nic mnie nie urzeknie robione w cementowni! Co to za ustrojstwo?
Sprawa numer dwa 5 kwietnia jest foto dej w Sosnowcu, są chętni?
cokin fog 2 (jedynka jest slabsza, 2 mocniejsza) - mala rzecz a cieszy :-D .. milo uslyszec, ze w koncu jakies urzekajace zdjecie mi wyszlo :mrgreen: 8-)
aha, jeszcze w kwestii technicznej jesli chodzi o zdjecie z mgla - oprocz szarej polowki 0,6 i mgly byl uzyty polar :-)
Aaa, bo Kuba to niebezpieczny jest, zawsze wyciągnie coś na co się wszyscy ześlinimy, taki Kapłan sprzętowego onanizmu bym rzekła. Idę węszyć cene tego ustrojstwa.
Kapłan sprzętowego onanizmu.... Kuba moze czas zmienic nick
obowiązkowo :-)
szczegóły tutaj --> http://www.mmsilesia.pl/meeting/3803...i+okolice.html
Ja będę w sosnowcu na 99%
zapraszam - zawsze chetnie pomoge wydawac pieniadze, po czesci dlatego ze ostatnio sam sie juz splukalem :mrgreen:
to bylo mocne Zemfira - chyba ustale grafik nabozenstw i nakaze oddawac bogom onanizmu danine w postaci jednej fajnej elki na miesiac :wink: :mrgreen:
Ano suka.. ale jakies takie niewielkie oponki ma jak dla mnie :mrgreen:
Pozatym daj sobie spokoj z quadami.. wal w toyote albo patrola odrazu.. za 10-12 tys. da sie kupic fajnego 4-runnera juz. Jakbys chcial pogadac itepe to wiesz.. pozatym trial sie zbliza :mrgreen:
Witam!
Po tak udanym plenerku musiałem sie zarejestrować na tym forum. Jak przebrne przez materiał, to wrzuce kilka fotek.
Panowie... do takich pogaduszek służą kanały prywatne (wiadomości na forum, gg, email). Nie róbmy z forum czata :roll: .
oO to Moderator tu zagląda ? LOL
No, młodzież, w końcu dostaliście burę :)
Jeszcze dwa zawieruszone ujęcia
1.
2.
Reszta zdjęć: Cementownia w Będzinie
Mam małe pytanko, czy osoba na zdjęciu nr 1, po prawej stronie w spodniach moro była może w sobotę na festiwalu fotografii w Rybniku ?
Elvis77 czyzbys wdrapal sie na dach (fotka nr 2) fotka nr 7 tez bbyla czarowana przez Cokina? ...i ostatnie pytanie czy kolezanka Basia pozuje spolecznie?
Wejść do środka nie wszedłem , ale zaszedłem go od tyłu, statyw ledwo się w tej dziurze zmieścił ale dało rade :).Cytat:
Cholela, to do tego otworu po wentylatorze dało się wejść ??
To jeszcze taki bonus :
sytuacja wyglada tak:
domena .pl (np. fotohasiok.pl) kosztuje 100zl + vat rocznie, domena .net (np. fotohasiok.net) kosztuje 50 albo 60zl + vat na rok.
W tej chwili jest promocja: cena domen za pierwszy rok uzywania:
.pl - 9,90zl +VAT
.net - 19,90zl + VAT
Osobiscie jestem za domena .pl :)
Pierwszy rok ja stawiam. Stac mnie, a co :mrgreen:
www.fotohasiok.pl wstepnie zarezerwowalem...
Ja mogę się dorzucić ...
1 kwietnia bomba :D Coś się mogę dorzucić. A jak powstanie to mam miłą niepsodziankę co do pozycjonowania naszego hasioka ;)
rotfl, nie mowcie ze moja nazwa przeszla ;]
panowie ino nie 4-5, wtedy mam kurs studyjny k***a.
Fotohasiok rulez :mrgreen:
Stawiać i nie gadać :D
Mam wrazenie, ze jestescie aktywni tylko dopoludnia, czyli teoretycznie jak jestescie w pracy, czyli teoretycznie w pracy obijacie gruche... :mrgreen:
A ty co, popołudnia czy nocki walisz :mrgreen: ?
No masz!
widzę, że taki fajny plener przewaliłem... ech, życie...
Kto się ze mną wybierze jeszcze raz? No, nie bądźcie tacy... na pewno są jakieś nowe pomysły... pliiiz :-)
a nie lepiej dołożyć parę złotych przy rejestracji by później mocno oszczędzić przy odnowieniach?
http://www.adresik.pl/cennik.html