Sergiusz to jak z tymi warsztatami ?
Musze wiedzieć jak sobie dzień ustawic.
pozdrawiam
kr.
Wersja do druku
Sergiusz to jak z tymi warsztatami ?
Musze wiedzieć jak sobie dzień ustawic.
pozdrawiam
kr.
Z tego co widzę sytuacja od zeszłego piątku się nie zmieniła więc spotkanie muszę odwołać. Co do przyszłego piątku to mi i modelce termin odpowiada. Tak, że możemy spróbować ustalić termin na 5 grudnia o godzinie 17
rozumiem ze rowniez sobotnie spotkanie nie ma miejsca bytu ?
Na akt to nikt się nie zapisał więc i odwoływać chyba raczej nie trzeba.
5 Grudnia piątek godzina 17 Portret dla początkujących
1 krysiek
Zapraszam!
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.
Koszt Portret 80zł
Widzę, że początkujących ubyło przez ostatnie pół roku. Może macie jakieś sugestie co do spotkań i wolelibyście podnieść trochę poprzeczkę?
Tak :) jestem zainteresowany portretem dla średnio zaawansowanych.
mi sie wydaje ze podstawy mam wiec dla srednio bylo by przyjemniej :D
Mnie się jednak nie może wydawać tylko ja muszę wiedzieć. No początku spotkania weryfikuję wiedzę uczestników aby ustalić „miejsce” od, którego zaczynamy spotkanie. Czasami jest tak, że dwie osoby są po raz pierwszy a dwie trzeci raz a jedna ma już za sobą jakieś pierwsze kroki lub nawet więcej w innym studio . I nie było dotychczas problemu abyśmy nie znaleźli kompromisu.
Z chęcią przyjdę na zajęcia dla średnio-zaawansowanych. Myślałem, że "srednio bylo by przyjemniej" było wystarczającym stwierdzeniem.
Brak lampy zewnętrznej dyskfalifikuje moją osobę....hmmm gdy bym nie zawadzał w patrzeniu oraz słuchaniu treści kursu ...to chętnie zawitam
No to chyba oczywiste. Nie wyobrazam sobie, że kazdy kupuje wyzwalacz radiowy po to aby popracować na warsztatach na nie swoich lampach :D.
Mysle, że to co potrzebujesz to puszka (z tego co się zdążyłem zorientować to preferowany jest canon :) )
Można wiedzieć ile osób się zadeklarowało na piątek i na jaki czas będzie wynajęte studio? :-) Nie ukrywam, że temat mnie interesuje :-)
Dodatkowo powiem, że jestem chetny również na sobotnie zajęcia.
i to byłby BARDZO fajny pomysl :), zapisywać się ! :)
Ja nie widzę problemu tym bardziej, że modelka ma ten temat przećwiczony. Oczywiście o ile będą chętni. Myślę, że zmienilibyśmy wtedy termin piątkowy na sobotni na 13.
....oki ja poprosiłem na PW od Sergiusza o num konta sobota LUB piątek to będę i już ......sobota w tym momencie bardziej mi leży.... pozdrawiam
Zdjęcie Jerzy Kośnik
Mikołajkowy Akt sobota 6 grudzień godzina 13
Koszt 120zł
Zapraszam!
znowu nie ma chetnych ?
niech będzie, pierwszy :D
krysiek
Ze względu na trochę małą ilość chętnych warsztaty w dniu jutrzejszym nie odbędą się. Na przyszły rok ( w grudniu to raczej będziecie podobnie jak ja mieli co innego na głowie ) podam grafik i harmonogram spotkań na kilka kolejnych miesięcy.
ech ....
szkoda strasznie. :(
Sergiusz, mam nadzieję że portretu dla początkujących nie zawiesisz na czas nieokreślony?
hmmm nigdy nie miałem okazji robić zdjeć w studiu a bardzo bym chciał spróbowac więc jeśli jeszcze kiedyś pojawi się możliwosć takich warsztatów to chętnie bym sie dołaczył tylko własnie nie w tym roku bo teraz to cieżko będize :)
Ja również się z chęcią podłączę na przyszły rok na zajęcia z portretu dla początkujących.
Najlepiej jakby się odbywały w soboty... ;-)
Witam. Czy mega amatorzt tez moga brac udzial w takich warsztatach? :-)
Nie wiem czy trzeba jakis poziom fotograficzny posiadac czy mozna byc zielonym jak ja. hehe Bo jestem zainteresowany takowy kursem
O to sie ciesz bo troche sie stywdze i boje mojej glupoty fotograficznej. Po prostu zaczynam fotografowanie
nie ma czego każdy z nas się uczy ale jedni więcej a inni już mniej :P
Nowy rok może nowe chęci. Jakieś plany na najbliższy czas ?
kr.
Chętnie na warsztaty portretowe się zapisze - ale dopiero od 1 lutego.
Portret jak w dym ....
Proponuję niebawem przenieść się w to miejsce http://www.canon-board.info/showthre...160#post607160 gdzie będzie tak zwany CDN z powodu rychłego zamknięcia tego wątku.
W tym miejscu dziękuję wszystkim uczestnikom spotkań warsztatowych w studio w ubiegłym roku za miło i mam nadzieję konstruktywnie spędzony czas.
Pozdrawiam!
Posty dotyczące warsztatów które odbył się w 2009 roku przeniosłem do odpowiedniego wątku. Ten wątek na tyle mocno się rozrósł (ponad tysiąc postów) że jego widoczność, merytoryczność czy jakiekolwiek przeszukiwanie/czytanie w poszukiwaniu informacji stało się mocno utrudnione.
Zostanie niebawem zamknięty i odklejony. Jeszcze parę dni zostaje otwarty gdyby ktoś miał jakieś ogólne uwagi, szczególnie do edycji z 2008 roku.