dokładnie
a to ode mnie w kwestii artystycznej: :roll:
1.
2.
3.
Wersja do druku
dokładnie
a to ode mnie w kwestii artystycznej: :roll:
1.
2.
3.
Od pewnego czasu zacząłem na przemian przeglądać wątek poznański z krakowskim i powiem tak: krzypol - bardzo dobre: 2, 4, 5 i 6 :) (numerujcie zdjęcia).
mxw - 1 super, ostatnie tak sredniawo:)
swietna lokalizacja, eh powtorzcie to ze mna w koncu:)
Dodam jeszcze kilka:
8.
9.
10.
11.
powiem szczerze, ze jak na taki tlum fotografow i jeden zestaw lamp do ladnie to wyszlo....
krzypol to juz wogole sie przylozyl, chociaz 8 i 10 to widac, ze ogniskowa szkielka troche znieksztalcila...w 8 troche pogrubila kolana( a przeciez szczupluta ta nasza modelka) a w.... 10 wydluzone palce :).......
zeby nie byl, ....ja to swiadomie z szerokiego :).... oczywiscie nic a nic to zdjecie modelce do portfolio sie nie przyda :)
Q4
krzypol generalnie fotki super ale z tą ogniskową faktycznie coś nie halo myślę, że świetnie by się sprawdziła w męskich aktach :)
to może jeszcze dwie fotki ode mnie... :)
I
II
Mam nieodparte wrażenie, że gdzieś tą modelke już wczesniej widziałem..:grin: ładne, ładne, zwłaszcza B&W:-)
mxw...mi Twoja 1 tez najbardziej sie podoba..oczka fajnie przymrużyła...i swaitelko git..
uzalezniony...mi tez te ostatnie w b&w przypadlo do gustu :)) (pomimo wydluzonych paluszkow u rak ..znowu ta ogniskowa :) )
i co juz koniec?
ja nie mam juz nic za bardzo....wiadomo co robilem...zamiast zdjec :):):)
ale inni trzaskali a trzaskali...te GB :)
Qtek ty chociaż 3 zdjecia pokazałeś fajne, a ja jedno i to fatalne :D
gunia...nie marudz :)...ja wiem na czym Twoj problem polegal....za skromna bylas, zeby facetom zabrac kabelek do wyzwalania lamp.. :cry: i dlatego jak mowisz masz malo zdjec i slabych ...wrrrrrrrr:)
A cały urok był w tym że każdy każdemu kradł światło i nigdy nie było wiadomo czy błyśnie i ile :)
hehe no Qtek zgadłeś.. ja nie lubię się pchać. ba.. wnętrze jest ekstra i głowa mi eksplodowała od pomysłów, ale ja wolę wszystko na spokojnie...
i teraz mam dylemat - lampa czy 50tka tylko znowu jak lampka to muszę mieć dwa albo i nawet 3 razy tyle kasy... a jak bede miala 3razy tyle to sobie kupie lepszy obiektyw...
kurczaki...
gunia....:)....zdasz mature dobrze...to wiesz :)
Qtek do matury jeszcze 3 miesiace...
kurczaki, 2 i pół... ;/
a ja need obiektyw i lampa! :D
lampa i obiektywem sluze na wypozyczenie;)
dzięki, dzięki, zapamiętam.. ale jakby co to też Qtka będę maltretować :D :D
Gunia a Ty nie miałaś czasem 50-tki ?
dzięki. twoje wizje też niczego sobie 8-)
a co do przymrużania - następnym razem wezmę chyba szpilki albo coś w tym stylu :twisted:
czas zacząć planować następne spotkanko :grin:
acha. :lol:
no to tu widać jedną z lamp lepiej, ale co to było to nie wiem:
(i widać, że wychodzą z niej dwa kabelki)
(tylko zaraz, jeżeli lampka miała wciśnięty kabelek, to czy to nie deaktywowało jej fotoceli?)
a'propo's kabelków jeszcze - sobie przypomniałem, że jednak używałem kabelka :oops:, ale później i to takiego z przeniesieniem E-TTL - zwiększyło to mobilność (lampa w rękę) i szybkość działania (automatyka), ale czy polepszyło efekty: :roll:
no urok był ;-)
tu np. nie błysnął lewy tył, za to odpaliła mała kontra: (moja zresztą)
to chcesz tę moją 50-tkę? :roll:
przy okazji: danveld - jaki masz ładny nowy avtar :D
Foto cela działa czy jest kabelek czy nie.
gunia - moze 420 ex Ci wystarczy?
wlasnie.. wydawalo mi sie ze 50-tke masz:)
Ok fajnie było czas pomyśleć o następnej akcji. Tym razem jednak trzeba ustalić jakieś zasady typu każdy ma jakiś tam czas tylko dla siebie itp.
Zgadzam się. Dlatego czasem po zrobieniu okazywało się, że na lcd przy podglądzie fotka była czarna, bo chwilkę prędzej ktoś wyzwolił fotocelę :-P
P.S. nawet modelka z tego się śmiała:
ale ja wam mówiłam, ze 50tka brata jest i była...
mxw a ty chcesz nadal ja sprzedac?
to kiedy plenerek? uwaga! Maciejka ma pozwolenie na zdjęcia więc należy to wykorzystac!
może ta palmiarnia...? :) będzie ciepłoooo!!! Zwłaszcza modelce, ostatnio nam było w miarę ciepło, ale widziałem, że koleżanka gęsią skórkę miała... :)
Dokładnie byliśmy zbyt okrutni a to dopiero na fotach wyszło :)Cytat:
gęsią skórkę miała
to trzeba po prostu grzejnik zalatwić
:D
no jak załatwicie to spoko:P dopiero po 25 lutego może się uda tam ogrzewanie włączyć
łoo Gunia, widze że naszego "Red Barona" fociłaś:D
http://lh6.ggpht.com/_4GR-6Ce7t24/SX...2/IMG_7622.jpg
grzejnik grzejnikiem....ja tam nie marzlem:)....
ale se tak mysle tero, ze chlop nam uzycza pomieszczenie....
pali wszystkie swiatla...a duzo tam tego.....moze nastepnym razem mala zrzuta na prad?...
widzielismy ile tam roboty jeszcze do wykonczenia...a podatki i bierzace rachunki trzeba placic.... a danveld i jego ekipa to biedni studenci:)))
moze wystarczyloby na winko sie zlozyc (skrzynke ) :)
ano ja sie moge złożyć...
dan- link nie działa
Chcesz chłopaka rozpić nie ładnie :)
Gunia - Red Baron, taki czerwony maluszek leżący pod budomelem:P
Qtek lepiej nam tam pomóż jak już chcesz, np na prundzie się znasz:P
a nie z jakimiś głupimi zrzutami wyjeżdżasz:P
tak, i jeszcze byłoby mi miło, gdybyś to ty wzięła, i oczywiście dla ciebie za pół ceny + gratis pancerna osłona przeciwsłoneczna made in CCCP, tylko jedno ale.... sam muszę najpierw kupić wersję 1.4 albo 85/1.8, a na razie nie wiem kiedy to będzie... :|
super!!!
sprytne
dokładnie! sam mam, jestem bardzo zadowolony i polecam 8-)
i bardzo lubię jej migające LED w ciemnościach - nowe tego nie mają a potem zawsze można dokupić jakąś 580EX albo 58-AF, i bawić się w master/slave.
eeeeee tam, ja tam nie narzekam :grin:
może być.
może możnaby tam zadzwonić i się umówić na jakąś bardziej zorganizowane wejście?
a co wam potrzeba?
a tu jeszcze małe wspomnienie ostatniego spotkanka,
wreszcie do czegoś się przydało to MkII: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=16NwP_jAVxo
ano ok, moge ewentulanie poczeka.. co do lampy.. wolałabym jednak cos porządniejszego... ale lampe chyba kupie za pieniadze zarobione w wakacje
Pozdrawiam... :)
http://img150.imageshack.us/img150/3574/qtek800hi3.jpg
lechu84 czy uzalezniony....:)))
okresl sie :)))
już lechu...
to kiedy plenerek?