Barokowa fontanna z 1695r. zwieńczona dwugłowym orłem z koroną.
101.
102.
103.
104.
Wersja do druku
Barokowa fontanna z 1695r. zwieńczona dwugłowym orłem z koroną.
101.
102.
103.
104.
Mz, czyli z amatora:
101- nieciekawy dekiel mogłeś obciąć /podejść /zwiększyć ogniskową, miałbyś więcej fontanny na zdjęciu
102 jak wyżej,czyli ciut (małe ciut) bliżej, bw trochę za blade. Pomysł dobry, to jeden z lepszych tematów fotek z wakacji
103- aquarius- ciekawe ujęcie, ja jednak pokusiłbym się o profil ze zdjęcia nr 101, wypełniłbym lewą stronę rzeźbą, reszta do rozmycia
104- zrób jeszcze jedno z drabiny:D. Ładna "ciężka" jak ją nazywam obróbka, trochę bym rozjaśnił.
Generalnie podoba mi się cała twoja galeria, jedne zdjęcia bardziej udane, inne mniej, masz też tzw. cukierki. Fotografia sprawia ci radość, i o to chodzi;). Szczegóły dopracujesz.
Dzieki :)
Co do 103, to akurat ta strona byla ciekawsza :) z drugiej mialbym smietnik i kupe kolorowych mieszkan :)
101 probowalem z kazdej strony, ale za nic nie umialem ulozyc dobrej kompozycji :)
Musze sie jeszcze troche nacieszyc ;)
Gdzie ta fontanna stoi?
na 101 budynki są stare więc może wystarczyło bytroszkę bilżej i kucnąć,:confused: tak aby tylko zasłonić fontannom auta i sklepiki naprzykład
Słowiczek - fontanna jest w Prudniku ;)
Bananek - tak tez probowalem, ale mocno znieksztalcone bylo, myslalem pozniej, czy moze nie lepiej bylo sie odsunac i na dluzszej ogniskowej, tylko szkoda mi GO bylo, a to wlasciwie by mi tylko fotke poprawilo, bo by rozmylo troche te szopy :)
Moglem dluzej poprobowac :)
105. Byczek (troche ostrosci brak, ale to spojrzenie...) ;)
ja mam tak czesto że jak przeglądam dzieła właasne na pc to stwierdzam że mogłem jaszcze tak czy tak pstryknąć ,ale zazwyczaj już po ptakach hehhe
czyli nie błysnołem z radą na super nr.101 :oops: bywa
105 takie ciekawe ale dlaczego bw
A nie wiem, troche za kolorowo mi sie wydawalo i byczek sie gubil ;)
Jakby coś czerwonego zobaczył, na pewno bardziej by się pokazał:D.hudy musiałbyś wtedy podjąć zdecydowane kroki. Jak najdłuższe oczywiście:D. Tzw. ucieczka z pogróżkami:D