Podobają mi się te fotki koncertowe, choć kapela wygląda na mocno statyczną. ;) ale jakościowo super, dużo światła miałeś :)
Wersja do druku
Podobają mi się te fotki koncertowe, choć kapela wygląda na mocno statyczną. ;) ale jakościowo super, dużo światła miałeś :)
2banan mi zdjęcia ze sceny wyszły najlepiej, z ludźmi bawiącymi się pod sceną było już gorzej. Domcia statyczna aż tak bardzo nie była, chociaż miejsca nie mieli za dużo na szaleństwa ;) Światła na scenie było pod dostatkiem, za to pod sceną sztuczny dym i kolorowe światła sprawiały, że AF mi wariował, o WB nie wspomnę. Dobrze że część osób miała białe części garderoby ;)
Fajne te zdjęcia koncertowe.
Szczególnie 83., jest zrobione w dobrym momencie i fajnie naświetlone. Wokalistka bardzo ładna, patrzy się w obiektyw i jeszcze puszcza oczko - rewelacja. Zupełnie jakby dla Ciebie pozowała. Tylko obciąłeś jej dłoń :P Ja bym to skadrował tak żeby uciąć rękę kawałek za łokciem, a nad głową i obok końcówki mikrofonu zostawić tylko minimum tła. I plakat gotowy.
87. też fajne ale też przydałoby się kadrowanie moim zdaniem. W sumie to ja bym poobcinał boki z każdego oprócz ostatniego. Ostatnie za to mogłoby być troszeczkę szersze żeby całą gitarę złapać.
piwko dzięki za uwagi. Rzeczywiście ta dłoń ucięta, przekadrowałem tak jak poradziłeś i chyba bardziej mi się podoba. Wokalistka piękna, mam jeszcze parę jej zdjęć, na wszystkich wygląda zjawiskowo ;)
Na 90. bardziej przyciąga uwagę postać drugoplanowa. Trochę się to niefortunnie ułożyło. Dobrze, że mała głębia ostrości to widać, że Pan jest dalej a nie tuż za Panią ;)
Hmm, to na 90 u mnie się wydaje, że wokalista jest mocno w tle, chociaż może by się przydało jeszcze pokombinować i drugi plan przyciemnić.
Koncertowo:
83 -mnie sie nie podoba ten skurcz-jest nienaturalny,nie ma tam błysku oka a zalotnie: powinno być
pozostałe zdjęcia raczej na nie: dzioby zatknięte mikrofonami oraz sylwetki przeszywane laserami (chyba obcych)
84: najlepsze ,najciekawsze
Niektóre fotki mozna by kadrować :
87 po cholerke stercza tam dwa patyki do microfonów za plecami ?
83. jaki skurcz, dla mnie bardzo zalotne puszczenie oka - odbieram sympatycznie
87. gdybym skadrował inaczej musiałbym obciąć ręce, a tego nie chciałem. Żeby zrobić większe zbliżenie robiąc stałką musiałbym wejść na scenę. Mi te statywy nie przeszkadzają - to w końcu jest scena.
Sylwetki nie poprzecinane laserami tylko takie światło było.