Jak coś jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe to znaczy, że nie jest ;)
Jak by mu zależało żeby puścić szybciej to wystarczyło by, żeby obniżył cenę o 500 w porównaniu do reszty.
Ja podejrzewałbym, że to naciągacz...
Wersja do druku
Jak coś jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe to znaczy, że nie jest ;)
Jak by mu zależało żeby puścić szybciej to wystarczyło by, żeby obniżył cenę o 500 w porównaniu do reszty.
Ja podejrzewałbym, że to naciągacz...
Nie wiem czemu ale na Tablicy są same podejrzane ogłoszenia... sam wystawiam paręrzeczy ale aparatu to z tablicy jakośbym nie kupił ;)
Opis, który jest na tablicy został skrojony z innej aukcji
Canon 5 D Mark II body+grip (3071433966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wałek jak nic.
Ja swojego 5D2 sprzedalem za 4850 pln, w komplecie z oryginalnym gripem i 2x aku :)
Przenieg okolo 90 tys.
Kupujacy chcial wyslac body na zytnia, zeby sprawdzili - zgodzilem sie bez zadnego wachania :D
Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
nie-e, to co w stopce :D jestem szczesliwym posiadaczem nowej "piatki" i dopisuje sie do ochów i achów nad AF tej puszki ;]
a pojutrze odbieram od Towers'a 135L i w tym roku poki co wyzerowalem swoj budżet :D
Witaj w klubie! Mam na mysli wyzerowany budżet;)
Bardzo dobra oferta i aparat na liczniku tylko 9500tyś zdjęć, używany amatorsko, w bd. stanie :)
http://www.canon-board.info/sprzedam...mark-ii-89542/ 4750zł - nic tylko brać... :)
Chyba że gdzieś macie lepsze ?:D