W sumie to chyba kwadrat jest prostokątem tyle, że kwadratowym? Tak jak romb jest rąbniętym kwadratem.
Wersja do druku
W sumie to chyba kwadrat jest prostokątem tyle, że kwadratowym? Tak jak romb jest rąbniętym kwadratem.
Utwierdzam się w przekonaniu, że jestem inny. :) Przed wysłaniem NICZEGO przejrzałem te 180 postów, bo chciałem sprawdzić, ilu jest uczestników battla (po jaką cholerę w regulaminie jest, że w majlu trzeba napisac liczbę uczestników!? Komu, po kiego i do czego ta informacja jest potrzebna!? ... że się tak nieśmiało spytam)
Kwadrat 700px po krótszym boku ;)
A jak ustawiliście kwadrat - pionowo czy poziomo?
Bardzo Ci współczujemy i łączymy się w bólu. Może napij się jakiś ziółek
Powiedział profesor Micles, trafiając kulą w płot....Cytat:
P.S. Znając życie i tak ponad połowa przyśle 2:3.
Taka zaszłość w sumie, z czasów kiedy Ci co się zgłaszali zazwyczaj przysyłali foty :-)
Mogę to wywalić, ale od następnego battla.
P.S. Niniejszym, rzutem na taśmę, tez się zgłaszam :-D
tak sie zastanawiam czy w końcu rozmiary zdjęcia do tej walki to 700px na dłuższym boku tak? lub 700 dla kwadratów? czy 800px wg regulaminu?
edit:
dla pewności wysłałem też wersję 800 px ;)
Z tego co udało mi się wydedukować, to jedyną akceptowalną formą pracy na ten battle jest kwadrat 700x700pix, z ewentualną niekiczowatą białą/czarną ramką 1px.
700, Sergiusz tak zaproponował a regulamin dopuszcza zmianę rozmiaru. ustaloną przez uczestników.