1d z zapiętym czymś krótszym + 70-200 obok Spokojnie powinno wejść do Katy ?
Wersja do druku
1d z zapiętym czymś krótszym + 70-200 obok Spokojnie powinno wejść do Katy ?
Zerknij tutaj http://www.cambags.com/bag-type/back...ta-3n1-20.html
Moja ulubiona strona na temat przenoszenia sprzętu
witam wszystkich:). Ja mam torbę Lowe Pro reporter 200 AW i pas z dwoma sakwami na obiektywy, sprawdza się od dwóch lat. Mężusiowi się rozleciał zamek w plecaku Lowe Pro i nie może znaleźć paragonu, ciekawe czy mu wieczną gwarancję uwzględnią?
Witam,
u mnie od ok 1,5 roku sprawdza się LoweproNova 200AW.
Jest naprawde pojemna, pakuje do niej:
- 5dmk2 + grip Newell
- C35L
- C24-70L
- C85 usm
- C430ex2 + dyfuzor + pocket bouncer
- Helios 44 58mm
- Jupiter 135mm
- adapter C->m42
- 2xCF
- ładowarki (do LPe6 + aku BP)
- ściereczki, gruszka, płyn do soczewek
Aczkolwiek niebawem musze się skusic na jakis nieduży plecak na puszke + 2 – 3 szkła i niekiedy Lampe, bo dzwigac za każdym razem to wszystko niezbyt zdaje egzamin.
Tak czy siak polecam ta torbe ;)
Miałem i szybko sprzedałem właśnie z powodu braku wygody - za ciężkie to wzystko, żeby nosić na jednym ramieniu.
No dokładnie, troche kg trzeba nosic ... :/
Ale po kupnie plecaka, jak zostawie 200AW to zawsze bede mial w czym trzymac sprzet w domu :)
Ponizej foto, jak to wszystko co mam mozna upakowac w 200AW.
No bardzo ladnie to wszystko upchales. Ja w sumie zmiescilem tam to samo co we Flipside 300, tylko troszke luzniej.
A wlasnie plecaczek robi za "szafe". Na druga, duza torbe nie bylo miejsca, bo jest jeszcze mala Crumplera.
Ja zamówiłem niedawno plecak Crumlper Italian Connection. Naprawdę świetny, na allegro można dostać go teraz za 200zł, także cena jak na crumplera jest rewelacyjna (to model sprzed dwóch czy 3 lat) Ja zmieściłem do środka 5d+35L, 24 ts-e, 70-200/2.8, 17-40, 50/1.4, plus dodatkowe body i laptop 15,6. Wszystko razem ładnie się mieści, Najlepsze jest to, że plecak zapewnia szybki dostęp do sprzętu i nawet można włożyć 5d z założonym 70-200. Bardzo dużą zaletą jest to, że plecak nie wygląda na fotograficzny.
Ja osobiscie polecam Futeraly Katy z seri H a wiec H-10,H-12 z pasow to LowePro torby maja to do siebie ze na dluzsza mete sa meczace a plecaki fajne tylko ze jak sie ma duzo sprzetu