Jak moi młodzi jechali do ślubu rozklekotanym dużym fiatem robili to dla jaj i z premedytacją. Nie nazwał bym tego brakiem stylu, wręcz przeciwnie.
Jak moi młodzi jechali do ślubu rozklekotanym dużym fiatem robili to dla jaj i z premedytacją. Nie nazwał bym tego brakiem stylu, wręcz przeciwnie.
Pank zależy od młodych ;). Jedni zrobią coś z premedytacją dla ośmieszenia sprawy, a drudzy z braku stylu xD.
Często muszę to tłumaczyć znajomym jak się śmieją z mojego krasnala w ogródku :)
I tak mnie nie pobijesz... mam miedzianego kominiarza na dachu xD.
pank, ale samochody typu maluch, syrena, warszawa itp to celowy zabieg, ktory ma dodawac groteski do calego przedsiewziecia i ktory az sie chce fotografowac i przerysowywac :)
renault 19 to po prostu zwyczajny, stary samochod.
nic w nim zabawnego, ani ciekawego do fotografowania.
byles na wiekszej ilosci slubow niz ja - ile razy widziales jak para mloda jedzie do kosciola takim wozem jak pokazalem? ;)
(18-to letni, podrdzewialy hatchback)
Wiesz co, sam się wciągasz i nakręcasz z tym samochodem. A nie przyszło Ci do głowy, że młodzi oszczędzając na limuzynie postanowili wynająć lepszego fotografa czyli Ciebie??
Zresztą wszystko zależy od punktu widzenia - limuzyna równie dobrze może być postrzegana jako kicz (weselny) podobnie jak krasnal w ogródku. Może to być też na przykład ich pierwszy wspólny zakup, lub samochód w którym się poznali i co tam jeszcze... ;)
A Ty od razu zarzucasz im brak stylu...
Ej. odczep się pan od mojego krasnala, to dowód na moje wysublimowane poczucie i estetyki i humoru :D
hehe ;) z czystej ciekawosci spytalem pania mloda o ten samochod :)
odpowiedziala: "a co z nim nie tak? moze byc mi troche ciasno w sukni slubnej ale to sie odsunie krzesla" :D
to nie byl samochod z ich pierwszej randki, ani nic z tych rzeczy.
zwykly samochod ojca pani mlodej.
no dobra, ok - faktycznie ich sprawa, ja nie wnikam.
po prostu dotychczas zawsze widzialem fajne wozy (albo celowo smieszne, typu: syrena, warszawa, garbus), ktorymi mlodzi jechali do kosciola, stad moje zdziwienie ;]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to znaczy "odsunie fotele" mialo byc..
Ej, warszawa to nie jest śmieszny samochód.