Dobrze że ja rzadko korzystam z koleji, ale jak już to niestety zawsze spałem...
Wersja do druku
Dobrze że ja rzadko korzystam z koleji, ale jak już to niestety zawsze spałem...
ja zawsze śpię na trasie Wałbrzych-Wrocław-Wałbrzych i za to co czasami wiozę mógłbym sobie kupić prawie 4 zestawy z podpisu...Jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś chociaż próbował...
A mnie się czasami uda strzelić takie foto. Pełny kadr walnięty na szybko (niestety szkło to beznadziejne 75-300 IS USM).
Lubię smak ryzyka :mrgreen:
Do identyfikacji jak znalazł. Każdy z tych dresów powinien dostać kilka lat więzienia bez zawieszenia. Taki motłoch działa mi na nerwy :(
A tamten debil z tyłu to się jeszcze uśmiecha.. po prostu nie mam słów.. :-?
w sytuacji jak na zdjeciu dziwie sie policji ze czasami nie strzela ostra amunicja ?!
Ja zazwyczaj nosze przysobie nuz wieksze ostrze od rekojesci :)
zywcem mnie nie wezma :)
a tą fotke MARANTZ wysłałbym na policje do idenfikacji bandy debili
Hehe, to zdjęcie niebiescy chłopcy mieli na wszystkich wyjściach ze stadionu jak się jeszcze mecz nie skończył. I od razu wyłowili kilku z tych gości. A Pani Komendant "Fiona" (ta co to ją ostatnio aresztowano w Łodzi) ponoć w ogromnym szoku była, bo jej mówiono, że na derbach jest spokój i nic się nie dzieje. A jednak... ;)
A mozesz opisać tę sytuację - jak to sie stało ze tylko dwóch "zółwi" tam było ? No i oczywiście jak Ty sie tam znalazłeś :D BTW, gdzies widziałem jak na meczu chyba Polonii z Legią jakiś kibol chuczał do "żółwia" zeby wyskoczył na solo - policjant odłożył tarczę i z kaskiem na głowie zdjął gościa z bańki :) Knock-out :D