Odp: [xxkomarxx] Trochę moich pstryków
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Bo to taki placz z nudow chyba :-). Czasami nie wiem co poradzic a zdjecie zawsze dobrze zrobic. Zauwazylem ze blysk lampa od sufitu go uspokaja :-)
Widać, że chłopak jest ciekawy co się wokół niego dzieje. Znam dzieci, które po błysku lampy dopiero zaczynają płakać :).
Nr 174 i 175 zdjęcia dobre technicznie. Ale chyba 174 jest ciekawsze (w odbiorze całkiem inne). Podoba mi się wzrok malucha (zamyślona mina).
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
A mowisz o miejscowosci czy o Michale Machu ktory jest z Twoich stron.
Zalew Machowski w Tarnobrzegu spory a portretów tyle że niema gdzie z kocem zaparkować :shock:
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
2banan
Zalew Machowski w Tarnobrzegu spory a portretów tyle że niema gdzie z kocem zaparkować :shock:
pozdrawiam
A faktycznie. No to zapraszam :-)
176.
177. nauka chodzenia :)
Ogólnie jest tutaj fajnie, miło dla oka - podoba mi się ;)
co do 176 to jestem ciekaw jak by to wyglądało, gdyby scena była na odwrót. Znaczy się główny wątek w prawej części kadru i pokazana lewa strona. Jestem ciekaw co jest po lewej stronie bo po prawej tak troszkę nieciekawie to wygląda. Ale też jest fajnie.
176 fajne. Mi się właśnie podoba jak więcej przestrzeni jest uchwyconej przed modelem. Mniej mi się podobają zdjęcia gdzie model patrzy na krawędź zdjęcia a widać co jest za nim.
ja przy 176 nic bym nie zmieniał jest ładnie zrobione
Dziekuje. Przy dzirciach czesto trzeba dzialac, potem myslec. Ot ucze sie codziennie jak opanowac towarzystwo
No to trochę z innej beczki.
178
179
Jak dla mnie mało światła na zatyczkę :) widać tylko czarny blok :) coś bym dodał jakiś odbłysk na to, ale to moje skromne zdanie :P szczególnie na białym tle wzrok mi leci na to czarne nie na nazwe :) i może butle pod lekkim kątem :) czy coś :) :)