najs daj wiecej z tego nowego setu lubie ten bokeh helios tak?
Wersja do druku
najs daj wiecej z tego nowego setu lubie ten bokeh helios tak?
Oglądam Fotki od 1 do 19 strony i powiem tak, kilka przesadzonych.. Brak Ostrości też się zdarza.. Kadry ładne to niema co Brawo... Najlepsze fotki są w BW... Nie przesadzaj z PS nom i z kolorem skóry czasem za żółto.. :)
no helios, mój kochany helios 77m :D chyba już nie mam czego wrzucić.. poszukam, zobaczę, może, może coś wrzucę.
z moim wizjerem trudno jest dobrze ustawić ostrość...
a co do żółtego koloru twarzy, to już obczaiłam co i jak żeby nie było za żółto :P
modelka: Katarzyna Ś.
Dzisiejsze warszawskie.
79.
80.
Te 3 ostatnie są super. Strasznie mi się podobają! Tylko na 3 na wysokości prawego oka modelki jest jakaś jasna plamka, która przeszkadza... nie wiem czy to oko prześwituje, czy coś tam jest, ale wg mnie nie wygląda to dobrze. No i trochę ta modelka chyba za bardzo zgarbiona jednak... Ale generalnie 3 ostatnie świetne :)
Połączyłaś Laleczkę Chucky z Emily Rose (bądź Annelise Michel) - pomysł i wykonanie naprawdę świetne :) i rzadka plamka mi nie przeszkadza.
No jak dla mnie to jest cool. I technicznie też tak jak powinno być, i klimat jest. Gratki!
faktycznie bardzo dobre zdjęcia. ogólnie fajne BW ;) co raz lepiej. Masz coś więcej z tej sesji ?
dzięksy, nie spodziewałam się, że się spodobają ; )) mam sporo, tylko muszę je jeszcze przebrać i obrobić.