skrajnie lewa strona UW x=-0.3, y=0,3 :)
Czyli jestem bardziej stabilny niz muflon hrhhrhrhrh
Wersja do druku
skrajnie lewa strona UW x=-0.3, y=0,3 :)
Czyli jestem bardziej stabilny niz muflon hrhhrhrhrh
brakowalo mi opcji "ZABIĆ RYDZYKA!"
kurczę, wyszło mi, że jestem umiarkowany, i sam sie zdziwiłem :shock: . Nie zapamiętałem liczb ale x było chyba 2 :o, a y gdzieś w połowie wykresu PO 8) .
liczb nie ma :) przyjelismy zalozenie, iz zakres x lub y to -1 0 +1
Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Cytat:
Zamieszczone przez asterix
takie spedzajace licealistom sen z powiek wykresy :mrgreen:
bardzo to zreszta spontanicznie przyjete :)
A gdzie "Balcerowicz musi odejsc!" ? :roll:Cytat:
jak zwykle od Il fuoco na rozluźnienie:
http://www.giertych-stop.kom.pl/news.php
:D
To troche zmieniliście oryginalny układ odniesienia wprowadzony przez Thorina, który był +/- 10. :mrgreen:Cytat:
PS. Ja tam nie wierze, że PO w działaniach praktycznych zasłuży na tak wysokie miejsce na osi Y. A PiS stanowczo powinien leżeć pod osią (sama nazwa: Prawo i Socjalizm :mrgreen: )
nadszedl wieczor :) czas na ostre tematy? co powiecie na temat "odwagi" kaczora ? moze ja mam jakies przeswity ale wydawalo mi sie ze w lato lecialy spoty pisu (kurcze jak to z angielska przeczytac - PIS(s) to brzmi jeszcze gorzej :) ) tracily juz nacjonalizmem (chodzi mi o spot w ktorym pokazano pare homoseksualistow, spot mial raczej pejoratywna wymowe) boje sie takiego kandydata na prezydenta ktory pragnie zaczac zmiany od przemianowania III RP na IV RP a w spotach poniza jakas mniejszosc lub grozi ograniczeniem jej praw... wydaje mi sie, ze gdzies juz z czyms podobnym w ksiazkach sie zetknalem...Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
EDIT:
aha moja nomenklatura bedzie zrozumiala chyba tylko dla matematykow :) ja nie kladlem swojego punktu okreslajac w ktorej jest on cwierci i jaka wartosc cosinusa przyjmuje ;) biorac za punkt odniesienia literke ''O'' okreslilem dalej gdzie moj punkt wedle ukladu wspolrzednych sie znajduje, matematyk ze mnie zaden, ale tyle kochana pani profesor mi do glowy wbila cudem puszczajac z klasy do klasy :mrgreen:
Mniejszości praw nie mają. Większości praw nie mają. Prawa mają ludzie.
Właśnie oglądam sobie film "Nocna Zmiana". Był dołączony dziś do Naszego Dziennika. Polecam wszystkim.