nie sadze!, raczej nikt na dziendobry ni czyta wszystkich watkow na forum i dlatego, poza tym wiele osob podaje skad jest i nie jest to dla nich problem...Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Wersja do druku
nie sadze!, raczej nikt na dziendobry ni czyta wszystkich watkow na forum i dlatego, poza tym wiele osob podaje skad jest i nie jest to dla nich problem...Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wlasnie sprawdzilem - nie pojawiaja sie :( .
Juz gdzies byl o tym watek i chyba nadszedl czas ankiety - moj glos to na to by kilka pol pojawialo sie przy rejestracji (zamiast "Polecajacy" - na cholerke to komu? ) ale byly opcjonalne. A dokladniej chodzi o pola 'wiek' 'miasto' .
Uprzedzając ankietę - jestem "za".Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Witam Was,
Jako nowy pragnę przywitać się.
I od razu pierwsze słowa podziekowania. Dzięki paru postom od Was, przeszedłem od stanu lekkiego zaniepokojenia (moje fotki były ciut nie ostre - filtr AA !!) do stanu wstępnej euforii (Sharpen +2).
Jako stary user Olympusa (C750, C8080) długo wybierałem pierwszą lustrzanke cyfrową. I końcowy pojedynek z E-500 wygrał Canon.
Proszę Państwa - toż to prawie nie SZUMI !! Mój C8080 przy ISO wyższym niż 160 ISO, szumi bardziej niż 350D na ISO 1600. O jak to bardzo przeszkadzało. I kitowy 18-55 wcale nei jest taki zły :).
Po paru wersach, wracam do przglądania forum.
Pozdrawiam serdecznie
Witam jeszcze raz, bo z opóźnieniem znalazłem ten wątek i przywitałem się gdzie indziej:P
Właśnie przeskoczyłem z EOSa D60 na 350D (bo szybszy i ma E-TTL II). Wcześniej Nikon D70, a jeszcze wcześniej analogi różnego autoramentu:)
Jestem z Wawy.
Pozdrawiam
Artur
No ja równiez macham ku Wam swoja łapą :DD
W kwietniu odebieram świeżo pachnąca (abo smierdzącą ;D) puszeczkę 30D....no i się zacznie. :D
Do tej pory kontakt wzrokowy i nie tylko z Olkiem C 740.
Pozdrawiam
Jacek
może mi ktoś odpowiedzieć na kilka pytań??
jak tu można zaczerpnąć porady, czy istnieje coś jak czat?
Nie ma - ale jest wyszukiwarka, dużo lepsza od czata ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Kristof
tu nie ma, ale jest kanal irca #canonCytat:
Zamieszczone przez Kristof